Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Αλέξης Μητρόπουλος Πανεπιστημιακός Νομικός: Γάμος ομοφύλων, Αριστερά και Εκκλησία. Η Ελλάδα στον αστερισμό τής πλήρους αποκοινωνικοποίησης και του ατομοκεντρικού βολονταρισμού!

 

Η Ελλάδα στον αστερισμό τής πλήρους αποκοινωνικοποίησης και του ατομοκεντρικού βολονταρισμού!

Το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών ήδη κατατέθηκε από τον υπουργό Επικρατείας και άρχισε σήμερα η επ’αυτού συζήτηση στη Βουλή.( σσ στο μεταξύ Ευρύτατη πλειοψηφία εξασφάλισε το νομοσχέδιο για την ισότητα στον πολιτικό γάμο, στις επιτροπές της Βουλής. Σημειώνεται ότι «Ναι» στο νομοσχέδιο, επί της αρχής, δήλωσαν Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Αριστερά, Πλεύση Ελευθερίας. «Όχι» στο νομοσχέδιο δηλώνουν τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης. Υπενθυμίζεται ότι το νομοσχέδιο θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής στις 14 και 15 Φεβρουαρίου.)

Η κατάθεσή του συνοδεύτηκε από βαρύγδουπες δηλώσεις κυβερνητικού στελέχους όπως «…η παρέμβαση θα οδηγήσει σε ένα πιο ισχυρό έθνος και πιο συμπαγή κοινωνία καθώς θα εμπιστευθούν τους θεσμούς όσοι ωφεληθούν…». Η δήλωση αυτή εξυπονοεί ότι συνεκτικό στοιχείο ενός έθνους είναι και η

διαβάστε όλη την δημοσίευση https://dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: