Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Κουτσούμπας για αμφίγαμο : δεν δίνει το ΚΚΕ άλλοθι επίπλαστης προοδευτικότητας ως οι συνιστώσες της Αμαρτωλής Σοσιαλδημοκρατίας!

 

Κουτσούμπας για αμφίγαμο : δεν δίνει το ΚΚΕ άλλοθι επίπλαστης προοδευτικότητας ως οι συνιστώσες της Αμαρτωλής Σοσιαλδημοκρατίας!

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ συνέχισε λέγοντας πως «το ζήτημα της προστασίας των παιδιών είναι κυρίαρχο θέμα και αυτό το αγνόησε η ΝΔ» και κατέληξε κατηγορώντας την κυβέρνηση για οπουρτινισμό λέγοντας χαρακτηριστικά «να χαίρεστε αυτόν τον προοδευτισμό. Είναι κακίστου είδους είναι οπορτουνισμός».

Στην ομιλία του ο Δημήτρης Κουτσούμπας ξεκαθάρισε πως το ΚΚΕ θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο. Επιτιθέμενος προς τα κόμματα του προοδευτικού χώρου σημείωσε πως «δεν θα δώσει το ΚΚΕ το άλλοθι μιας επίπλαστης προοδευτικότητας που της δίνουν οι υπόλοιπες συνιστώσες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας». Ο κ. Κουτσούμπας επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας ότι « προσπαθεί να ξεπλύνει με αυτό το νομοσχέδιο τα άλλα της έργα…συνένοχοι σε αυτό το pinkwashing είστε όλοι σας».

«Εδώ μιλάμε για τα παιδιά και από τη στιγμή που μιλάμε για αυτά μιλάμε για την κοινωνία ζήτημα που υπερβαίνει την επιθυμία των ενηλίκων», τόνισε ο κ. Κουτσούμπας ενώ υποστήριξε πως το νομοσχέδιο δεν είναι ουδέτερο ούτε ασήμαντο, «δεν έρχεται να επιλύσει προβλήματα, που μπορούν να λυθούν με το υπάρχον πλαίσιο, φέρνει ουσιαστικές αλλαγές στην τεκνοποίηση αλλά και στην νομική κατοχύρωση της νομικής σχέσης» Αναφορικά με την τεκνοθεσία τόνισε ότι «στο ζήτημα της τεκνοθεσίας από ομόφυλα η κυβέρνηση έρχεται σε σύγκρουση με την γνώμη της πλειοψηφίας».

Αμαρτωλή Κεντροδεξιά και Αμαρτωλή Σοσιαλδημοκρατία.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: