Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

OUTDOOR PILGRIMAGE ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝIKΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΡΒΙΣΗΔΩΝ ΠΟΡΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΥΡΙΟ! ΑΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Η ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ...

ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ,ΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ,ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΩΣ ΛΑΦΥΡΟ ΠΡΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ,ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΥΓΜΗΣ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΗΣ,ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑΣ!ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ,ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ!

ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΜΩΣ,ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥΣ!

ΤΟΤΕ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ,ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ BAΡΒΑΡΟ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΕΠΙΧΑΙΡΟΝΤΑΣ ΟΙ ΑΦΡΟΝΕΣ!...
OUTDOOR PILGRIMAGE ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝIKΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΡΒΙΣΗΔΩΝ ΠΟΡΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ!
Ωστόσο, την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. προβληματίζει έντονα ηαυριανή ημέρα, λόγω ενός γεγονότος που περιπλέκει τα πράγματα.

Αύριο Τρίτη, στις 7.30 το πρωί, έχει προγραμματιστεί από τημουσουλμανική κοινότητα ανοιχτή προσευχή στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου.

Πληροφορίες όμως, που είχαν φτάσει μέχρι χτες το απόγευμα στις αστυνομικές υπηρεσίες, ανέφεραν ότι παράλληλα είναι πιθανό να γίνουν άλλες δύο συγκεντρώσεις μουσουλμάνων για ανοιχτή προσευχή, στην πλατεία Κουμουνδούρου και στην πλατεία Αττικής.
Τα στελέχη της Αστυνομίας ανησυχεί η πιθανότητα αντιδράσεων ακροδεξιών ομάδων, στον Aγιο Παντελεήμονα και στην πλατεία Αττικής, ενδεχόμενο για το οποίο υπήρχε σχετική φημολογία από χθες. Αρμόδιος αξιωματικός είπε στο «Eθνος» ότι και το παραμικρό επεισόδιο, παραμονή του Πολυτεχνείου σε εποχή ιδιαίτερα τεταμένη, ενδεχομένως, να αποτελέσει τη σπίθα για πρόκληση επεισοδίων στη μεθαυριανή πορεία.
Για την αποφυγή μιας τέτοιας εξέλιξης, η ΓΑΔΑ έχει προγραμματίσει για την ανοιχτή προσευχή των μουσουλμάνων μέτρα αστυνόμευσης σε όλη την Αθήνα. Σύμφωνα με ανώτατο αξιωματικό, δεν πρόκειται να επιτραπεί η προσέγγιση των προσευχόμενων από ομάδες ακροδεξιών. Ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν και προληπτικές προσαγωγές.

Σε ό,τι αφορά τα μέτρα για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου, ο σχεδιασμός είναι περίπου ίδιος με πέρσι, αλλά αυτά αναμένεται να είναι πιο αυστηρά.

Η ηγεσία έχει δώσει εντολές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές οι δυνάμεις και να μη δώσουν την παραμικρή αφορμή για πρόκληση επεισοδίων. Παράλληλα όμως επισημαίνεται ότι θα υπάρχει άμεση αντίδραση σε περίπτωση εκτρόπων, ενώ μεγάλη βαρύτητα πέφτει στην πρόληψη.

Στο πλαίσιο αυτό, σε στενό κλοιό θα βρίσκεται όλη ηπεριοχή των Εξαρχείων, ενώ ομάδες συλλήψεων της Ασφάλειας θα κινούνται σε όλο το κέντρο της Αθήνας και θα προχωρούν σε «προληπτικές προσαγωγές» και ελέγχους. Ειδικός ρόλος έχει ανατεθεί στις ομάδες ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ, για την άμεση επέμβαση.



Σχόλιο 
Ευχόμαστε να μην αληθεύει το δημοσίευμα, διότι αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε οδηγούμαστε αργά ή γρήγορα σε σύρραξη. 

Ταΐζει ο λαός από το υστέρημά του τους λαθρομετανάστες ισλαμιστές και αντί για ευχαριστώ, προκαλούν και προσβάλουν τον πολιτισμό και την θρησκεία μας.

Τα έβαλαν με την Ορθοδοξία οι άθεοι και αλλόθρησκοι κομματικοί. Τώρα, τι να πουν; Τρομοκρατούνται γιατί ούτε ο λαός τους ανέχεται, ούτε οι αλλοδαποί, που έτσι και πουν κάτι εναντίον τους τα κόμματα και τα αποκόμματα θα το πληρώσουν ακριβά.  

Και κάτι ακόμα για την καραμέλα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όταν μιά θρησκεία ή ιδεολογία δεν δέχεται ότι υπάρχουν δικαιώματα παρά μόνο στους οπαδούς της, αυτήν την ιδεολογία όποιος την σέβεται σημαίνει ότι υποτάσσεται σ' αυτήν. 

Εμείς δεν είμαστε λαός υποταγής αλλά ελευθερίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: