Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ. ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ".

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ "ΚΑΜΙΝΗ" ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ! ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ!


Είναι αίσχος! Μπροστά στην Ακαδημία Αθηνών ! Και οι αριστεροθολοκουλτουριάρηδες να χαίρονται και να χαμογελούν για την κατάντια μας.

Ήταν εκεί χαμογελαστά και αριστερά "ελληνόπουλα" με τα γνωστά χαϊμαλιά και τα ράστα κοτσιδάκια με σκουλαρίκια αλά Μπουτάρη... Έτσι γίνεται στο Δυτικό Κόσμο είπαν Καμπουρέας και Οικονομέας καλημερίζοντας τον ελληνικό λαό. Ένα λαό πουρέ που έχει παραδοθεί αμαχητί στον νεοθωμανισμό να κοιτάει αμήχανα βγαίνοντας από το μετρό έχοντας στο στόμα το μνημόνιο ως πιπίλα σιωπής που τους φόρεσε ο νονός Σαμαράς.Τί να λένε αν βλέπουν το απαράδεκτο αυτό θέαμα οι πρόγονοί μας αγωνιστές της απελευθέρωσης που θυσιάστηκαν και οι ευεργέτες της Φιλικής Εταιρείας; Άντε και η επόμενη προσευχή στον Άγνωστο Στρατιώτη έξω από την Βουλή των Ελλήνων!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

πηγή
 
Σχόλιο
Προχωρά αργά, σταθερά και πλήρως μεθοδευμένα η υποταγή του ελληνικού λαού στην πιο ολοκληρωτική, αντιδημοκρατική και απάνθρωπη ιδεολογία, το ισλάμ.



Από κοντά να χαίρονται οι διάφοροι αριστεροί που αποδείχθηκαν οι πιο ραγιάδες αντιδημοκράτες της εποχής – συνένοχοι στον επικείμενο ολοκληρωτισμό.


Ήρθε η ώρα να πάρει ο λαός την πατρίδα του στα χέρια του. Γιατί ο στρατός δεν πρόκειται να κουνηθεί, ενώ τα σώματα ασφαλείας πλήρως κομματικοποιημένα, περιμένουν εντολές για να στραφούν ενάντια στον λαό, όπως έγινε σήμερα το πρωί στην πλατεία Αττικής.


Είμαστε σε πόλεμο. Και θα τον κερδίσουμε, και αυτόν, χρησιμοποιώντας κάθε μέσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: