Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ένα ράσο για την Ουγκάντα!



Η έκκληση αυτή απευθύνεται κυρίως στους ιερείς της Εκκλησίας μας αλλά και τους ευλαβείς Χριστιανούς που με τον έναν η άλλον τρόπο συνδέονται με κληρικούς ή καταστήματα ιεροραπτικής. Παρακαλούμε λοιπόν τους ιερείς που έχουν κάποια εσωτερικά ράσα (αντεριά),εξώρασα ή ακόμα και ιερατικές η διακονικές στολές σε καλή κατάσταση όχι χειμερινά ,(απλά και όχι ακριβά) και θα ήθελαν να τις παραχωρήσουν με αγάπη σε άλλους κληρικούς που πραγματικά τα χρειάζονται, παρακαλούμε να απευθυνθούν στην Ιερά Μονή Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής.
Οι ιερείς και οι κατηχητές για τους οποίους προορίζονται τα ράσα και οι στολές αυτές, διακονούν στην Ορθόδοξη εκκλησία της Ουγκάντας.Στην χώρα αυτή οι ιερείς έχουν ένα αντερί σχεδόν ποτέ εξώρασο και ποτέ καλυμαύχι.Έχουν μία στολή ιερατική από την ημέρα της χειροτονίας τους που φορούν συνεχώς. Οι στολές όμως και τα ράσα μορούν να διατεθούν και σε νέους υποψηφίους κληρικούς . Για το λόγο αυτό προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε ράσα και ιερατικές στολές για την Εκκλησία αυτή.Ευχαριστούμε για την αγάπη και την βοήθειά σας.
Σταθμός παραλαβής :Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής .Υπεύθυνος π.Εφραίμ Παναούσης .Τηλέφωνο 2295022228 fax 229502256-ekdoseisxrysopigi@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: