Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Βράζει η Κύπρος κατά της Ντόρας! Ό,τι άρχισε η Χούντα των Αθηνών σύμφωνα με τον Μακάριο το τελειώνει η Ντ. Μητσοτάκη δηλ. την ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ

 

Βράζει η Κύπρος κατά της Ντόρας! Ό,τι άρχισε η Χούντα των Αθηνών σύμφωνα με τον Μακάριο το τελειώνει η Μητσοτάκη δηλ. την ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!

Ανάστατη η Κύπρος από την Προδοσία της Ντόρας Μητσοτάκη (Μπακογιάννη) για τη στάση της υπέρ του ψευδοκράτους του Κοσόβου στο PACE που επιφέρει αναγνώριση τόσο αυτού όσο και του ψευδοκράτους των Κατεχομένων στην Κύπρο. Ομοβροντία απαξιωτικών δημοσιευμάτων και εκπομπών εναντίον της.

ό,τι άρχισε η Χούντα των Αθηνών σύμφωνα με τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο το τελειώνει η Μητσοτάκη..

Πλάτες της Μπακογιάννη στο ψευδοκράτος και η ατιμία… σε βάρος των Σέρβων”(sigma)

«Ντροπή σου» άθλια Ντόρα Μπακογιάννη! (Φιλελεύθερος)

Ελένη Θεοχάρους υποψήφια για Ευρωβουλή:Η ντόρα άνοιξε την θύρα για αναγνώριση της τδβκ.

«Ντόρα, ντροπή σου!» (Φιλελεύθερος)

Κι ένα ιστορικό παράλληλο: Όταν ζήτησαν από τo Βενιζέλο στον Α Βαλκανικό Πόλεμο να πουλήσει τους Σέρβους και να μην συνάψει μαζί τους συμμαχία αυτός απάντησε ” η Ελλάδα είναι πολύ μικρή για να διαπράξει μια τόσο μεγάλη ατιμία”! Να που τώρα την διαπράττει.

Φιλελεύθερος: ”Αυτό το «Ντόρα, ντροπή σου», δεν το είπαμε εμείς, το είπε ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Θα έπρεπε να το πει και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ο οποίος μόλις προ δεκαημέρου πήγε στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και φρόντισε να τονίσει πόσο σπουδαίο είναι που στην Ιδρυτική της Διακήρυξη γράφει ότι στα «πάγια συμφέροντα του Ελληνισμού περιλαμβάνεται και η μοίρα της Κύπρου». Τι τραγική ειρωνεία! …. η Ντόρα Μπακογιάννη πέτυχε το ανοσιούργημα  σε βάρος της Κύπρου, προωθώντας την ένταξη του ψευδοκράτους του Κοσόβου (που δεν αναγνωρίζει η Κύπρος και η Ελλάδα) στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Όσες δικαιολογίες και να εφεύρει, ότι δήθεν δεν έχει σχέση το Κόσσοβο με την Κύπρο, η πραγματικότητα είναι πως πέτυχε ένα προηγούμενο πολύ επικίνδυνο για την Κύπρο. Άνοιξε την πόρτα για να διεκδικήσει το ίδιο καθεστώς και το ψευδοκράτος «τδβκ», βουλευτές του οποίου βρίσκονται ήδη εκεί ως παρατηρητές, όπως ήταν μέχρι σήμερα και οι βουλευτές του Κοσσυφοπεδίου. Και αυτό το πέτυχε διότι πάνω από την Κύπρο και πάνω από τη φίλη χώρα Σερβία, έβαλε τις επιθυμίες του ΝΑΤΟ και τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις.

Εξυπηρέτησε τα παιχνίδια των Αμερικανών που 25 χρόνια μετά τους νατοϊκούς βομβαρδισμούς της Σερβίας, αποζητούν ισχυρότερη επιρροή στα Βαλκάνια και αποδυνάμωση της ρωσικής επιρροής. Ολίγο την ενδιαφέρει την Ντόρα αν θα υπάρξουν συνέπειες για την Κύπρο.

Δεν θα πω τίποτε άλλο, τα λέει όλα η εκπρόσωπος της Σερβίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, Μπιλιάνα Πάντιτς Πίλια (και πρόεδρος της Ομάδας Φιλίας Σερβίας-Κύπρου), σε μια ομιλία – χείμαρρο, που απευθυνόταν στην Ντόρα Μπακογιάννη. Διαβάστε:

«Θα μείνετε στην ιστορία ως κάποια που με τον πιο βάναυσο τρόπο παραβίασε όλους τους κανόνες του διεθνούς δικαίου και τις αρχές πάνω στις οποίες ιδρύθηκε αυτή η οργάνωση. Έχετε αποδείξει ότι σας λείπει η ακεραιότητα, προκαλείς και είστε υποκρίτρια.…..

Αυτό που κάνετε είναι άνευ προηγουμένου που θα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας. Έχετε εξασφαλίσει αυτή την εδαφική ακεραιότητα και κυριαρχία και δεν σημαίνει τίποτα για σένα, και ίσως ακριβώς ένα από τα κράτη σας είναι το επόμενο και θα ακολουθήσει αυτό το τετελεσμένο που δημιουργήσατε (σ.σ. εννοεί φυσικά την Κύπρο) στη σερβική υπόθεση.

Μπορεί να είμαστε μια μικρή χώρα, αλλά σε αντίθεση με εσάς έχουμε ακεραιότητα και ποτέ δεν πρόκειται να παραδοθούμε και να υποκύψουμε».

Η Μητσοτάκη( Μπακογιάννη) κατέθεσε ως εισηγήτρια μια θετική έκθεση που αξιολογεί το συνταγματικό καθεστώς που υπάρχει στο Κόσοβο και επί τη βάση αυτή της αξιολόγησης η Πολιτική Επιτροπή του Συμβουλίου της Ευρώπης εισηγείται προς την Ολομέλεια και εν συνεχεία με 2/3 πρέπει ν΄αποφασίσουν οι Υπουργοί την αποδοχή του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Και έτσι τίθεται θέμα αναγνώρισης του ψευδοκράτους του Κοσόβου και ανοίγει με δεδικασμένο προηγούμενο την πολυπόθητη κερκόπορτα σε Τούρκους να διαβούν …. προς αναγνώριση ψευδοκράτους.

Φρέντι Μπελέρη….

Η ΝΔ χρησιμοποιεί την υποψηφιότητα Φρέντι Μπελέρη για να ρίξει στάχτη στα μάτια ότι δήθεν κοντράρει το Αλβανικό καθεστώς την ώρα που από την πίσω πόρτα του σερβίρει ό,τι πολυτιμότερο γι αυτό την αναγνώριση του Κοσόβου ενάντια σε εθνικά συμφέροντα…Ο υπερπατριωτισμός και πάλι ως δούρειος ίππος του ξεπουλήματος..

” Είμαι ο Μακάριος …..είμαι εκείνος τον οποίον εσύ εξέλεξες για να είναι ηγέτης σου. Δεν είμαι νεκρός όπως η Χούντα των Αθηνών και οι εδώ εκπρόσωποί της θα ήθελαν. Είμαι ζωντανός. Και είμαι μαζί σου……. , συναγωνιστής και σημαιοφόρος εις τον κοινόν αγώνα”. 

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: