Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Κι άλλος Αμερικανός αυτοπυρπολήθηκε καταγγέλοντας: κυβέρνηση και σύμμαχοι θα μας χτυπήσουν με ένα Αποκαλυπτικό Παγκόσμιο Φασιστικό Πραξικόπημα!

 

Πληθαίνουν οι πράξεις έσχατης Αντίστασης στον Αμερικανοφασισμό! Κι άλλος Αμερικανός αυτοπυρπολήθηκε καταγγέλοντας: ”κυβέρνηση και σύμμαχοι θα μας χτυπήσουν με ένα Αποκαλυπτικό Παγκόσμιο Φασιστικό Πραξικόπημα! ”

Koύρδοι γίναν οι Αμερικανοί λαός υπό Κατοχή και χωρίς πατρίδα και αυτοπυρπολούνται ο ένας μετά τον άλλον.

Είναι ο β΄άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε στις ΗΠΑ ως έσχατη δράση πολιτικής διαμαρτυρίας μέσα σε λίγες εβδομάδες. Ο άλλος ήταν Αμερικανός στρατιωτικός με εβραϊκή καταγωγή που αυτοπυρπολήθηκε έξω από την πρεσβεία Ισραήλ καταγγέλοντας τη γενοκτονία στη Γάζα..

Πέθανε άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε στη Νέα Υόρκη: «Ακραία πράξη διαμαρτυρίας»
Ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη, μπροστά στο δικαστήριο που κατηγορείται για την δίκη του Ντόναλντ Τραμπ, πέθανε από τα τραύματά του, αναφέρει η New York Post.

Απέναντι από το Ποινικό Δικαστήριο του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη, ένας άνδρας αυτοπυρπολήθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, στη Νέα Υόρκη στις 19 Απριλίου 2024. Ένας άνδρας αυτοπυρπολήθηκε την Παρασκευή έξω από το δικαστήριο, ανακοίνωσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, με αστυνομικούς να σπεύδουν για να σβήσουν τις φλόγες. Οι τηλεοπτικοί ρεπόρτερ περιέγραψαν τη σκηνή που εκτυλίχθηκε λίγες στιγμές μετά την επιλογή της πλήρους επιτροπής των 12 ενόρκων και έξι αναπληρωματικών για τη δίκη του πρώην προέδρου σε μια υπόθεση συγκάλυψης χρημάτων.


Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο εν λόγω άνδρας ήταν ο Maxwell Azzarello, γεννημένος το 1987 και κατάγεται από τη Φλόριντα. Πριν από την πράξη του, δημοσίευσε μια λεπτομερή δήλωση στο διαδίκτυο, χαρακτηρίζοντάς την «μια ακραία πράξη διαμαρτυρίας» στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Substack. Προφανώς υποστήριξε τον στόχο «να επιστήσει την προσοχή σε μια επείγουσα και σημαντική ανακάλυψη», διευκρινίζουν αρκετά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Γι αυτόν υπάρχει μια συνωμοσία. «Είμαστε θύματα μιας ολοκληρωτικής απάτης και η δική μας κυβέρνηση (μαζί με πολλούς από τους συμμάχους της) πρόκειται να μας χτυπήσει με ένα αποκαλυπτικό παγκόσμιο φασιστικό πραξικόπημα». Πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα πέταξε τρικάκια με τίτλο ”η αληθινή ιστορία του κόσμου”

Αν και αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στο δικαστήριο όπου διεξάγεται η πρώτη ποινική δίκη κατά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, η ενέργειά του δεν φαίνεται να στρέφεται ειδικά εναντίον του κ. Τραμπ ή της δίκης.

Πριν αναλάβει δράση, ο Azzarello πέταξε στον αέρα φυλλάδια που περιείχαν τη θεωρία συνωμοσίας του, ανέφεραν οι αρχές.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: