Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ στα Καμμένα Βούρλα με τους διαρρήκτες – Οι κάτοικοι παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους!

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Την κατάσταση στα χέρια τους είναι αποφασισμένοι να πάρουν οι κάτοικοι των Καμένων Βούρλων, σε μια προσπάθεια να προστατέψουν τις οικογένειες και τις περιουσίες τους από τους κλέφτες.

Τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων στην περιοχή έχουν αυξηθεί δραματικά τον τελευταίο καιρό, με το τοπικό αστυνομικό τμήμα να καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες αλλά να αδυνατεί να αντεπεξέλθει, καθώς έχει αποδεκατιστεί.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας των Καμένων Βούρλων, Δημήτρη Καραμανώλη, το συγκεκριμένο τμήμα έχει το μισό προσωπικό από αυτό που προβλέπεται ενώ και από αυτό στέλνουν για να καλυφθούν ανάγκες στις φυλακές Δομοκού ή αλλού.

“Πως να βγουν οι υπηρεσίες όταν δεν υπάρχουν αστυνομικοί; Μπορεί τη νύχτα να κάνει βάρδια και να αστυνομεύει όλη την περιοχή ένας αστυνομικός; Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν πάει άλλο. Η μόνη λύση που έχουμε είναι να συγκροτήσουμε άμεσα ομάδες περιφρούρησης για να προστατέψουμε τις οικογένειες μας και τις περιουσίες μας και αυτό σκοπεύω να κάνω…”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμανώλης. 

Πηγή ➤ makeleio 
http://elas-lyste.blogspot.gr/2015/02/blog-post_171.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: