Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Μήπως… υποτίθεται…;

Υποτίθεται ότι, οι Δυτικοί, άλωσαν πρώτοι την Κωνσταντινούπολη γιατί λόγω παρακμής και διαφθοράς δεν μπορούσαμε να προστατέψουμε την Ευρώπη από την επερχόμενη βαρβαρότητα της Ανατολής.
Υποτίθεται ότι, οι Δυτικοί, μας έφεραν με το ζόρι (και χωρίς να μας ρωτήσουν) τον Όθωνα, γιατί εκείνοι οι προδότες που για αιώνες είχαν αναλάβει να μας κρατούν υποταγμένους στους Τούρκους, δεν επέτρεπαν να ασκηθεί μια κεντρική διοίκηση που θα εγγυάτο την ανεξαρτησία μας (βλέπετε τότε ήθελαν να μας αποσπάσουν από τους Τούρκους για να μας προσεταιριστούν).
Υποτίθεται ότι μας έβαλαν με το ζόρι (και χωρίς να μας ρωτήσουν) στην ΕΕ, γιατί εκείνοι οι προδότες που για αιώνες είχαν αναλάβει να μας κρατούν υποταγμένους στο Ελληνικό κεφάλαιο, έλεγχαν με απόλυτο τρόπο τους κυβερνώντες, επιβάλλοντας την διαφθορά και την λαμογιά ως κατεστημένο της πολιτικής ζωής.
Υποτίθεται ότι διέλυσαν με το ζόρι (και χωρίς να μας ρωτήσουν) την εγχώρια βιομηχανική και οικονομικά ακμάζουσα παραγωγή, προκειμένου να συμμετέχουμε σε μια μεγαλύτερη και ακμάζουσα Ευρωπαϊκή ζώνη.
Υποτίθεται ότι μας άλλαξαν με το ζόρι και χωρίς να μας ρωτήσουν το εθνικό μας νόμισμα (τη δραχμή) για να μας ισχυροποιήσουν οικονομικά μέσα σε μια άκρως ανταγωνιστική και διεθνοποιημένη αγορά.
Υποτίθεται ότι μας έβαλαν με το ζόρι (και χωρίς να μας ρωτήσουν) στο ΔΝΤ, για να εξυγιανθεί η οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας, από την ασυδοσία της Ελληνικής αστικής τάξης.
Υποτίθεται ότι θα διαλύσουν τα πολιτικά συστημικά κόμματα, για να μας απαλλάξουν από την κομματοκρατία που εμποδίζει την φιλελεύθερη έκφραση μιας «δημοκρατικής» συνείδησης.
Υποτίθεται ότι θα μας επιβάλλουν με το ζόρι (και χωρίς να μας ρωτήσουν), την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, την αλλαγή εις βάρος μας των συνόρων, την ανεξαρτοποίηση και ομοσπονδιοποίηση περιοχών, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ειρήνη στα Βαλκάνια.
Μήπως το μόνο που εγγυάται ότι θα απαλλαγούμε, επιτέλους, από τους Δυτικούς προαιώνιους Σωτήρες μας είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ και ότι για την Ελλάδα και τους Έλληνες, εκ της Δύσεως έρχεται κάθε καταστροφή;
Μήπως το κακό που θα πάθουμε προσπαθώντας να αποδεσμευτούμε από τον θανατηφόρα ασφυκτικό και ταπεινωτικό εναγκαλισμό της βάρβαρης Δύσης θα είναι μικρότερο από τον αφανισμό μας σαν εθνότητα, που μας εγγυώνται οι προαιώνιες πράξεις των Δυτικών «φίλων» μας;
Μήπως η προσκόλληση νοοτροπιών στην Δυτική σκέψη δεν μαρτυρά τίποτε άλλο, από την διανοητική αδυναμία κάποιων Ελληνογεννών, να μετέχουν της Ελληνικής παιδείας;
Μήπως το μέλλον της ανθρωπότητας είναι μακράν της ομογενοποιημένης πολυπολιτισμικής σούπας που προάγουν τα νεοταξικά διεθνή κέντρα και οι ντόπιοι συνειδητοί και ασυνείδητοι πρακτορίσκοι;
Λόγω διανοητικής αδυναμίας και εθνικής αλαζονείας κάποτε χάσαμε το Πνεύμα μας και υποδουλωθήκαμε διανοητικά. Κάποτε χάσαμε μια αυτοκρατορία και καταντήσαμε ένα ασήμαντο κρατίδιο. Κάποτε χάσαμε την πολυτιμότερη γλώσσα επί της Γης και καταντήσαμε εθνικοί βλάκες. Κάποτε χάσαμε το κράτος αλλά παραμείναμε έθνος.
Αν τώρα χαθούμε σαν έθνος σε ποια άφαντη πατρίδα θα επιστρέψουμε όταν αντιληφθούμε το λάθος μας;
Μήπως είναι καιρός να κοιτάξουμε τα του οίκου μας προκειμένου να σωθούμε;
Ν

http://olympia.gr/2014/11/20/%CE%BC%CE%AE%CF%80%CF%89%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9/

Δεν υπάρχουν σχόλια: