Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Όσα μας χρωστάνε οι Γερμανοί και οι εταιρείες όπλων τους και δεν τα ξέρετε! Δείτε τη συνέντευξη

http://www.pentapostagma.gr/wp-content/uploads/2015/03/ellada_germania.png
Κι όμως οι Γερμανοί δεν χρωστάνε στην Ελλάδα μόνο πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο.
Το “τεφτέρι” των γερμανικών χρεών προς την Ελλάδα “άνοιξε” αρκετά χρόνια πριν οι δυνάμεις των ναζί επιτεθούν στην Ελλάδα .
Χρέη που οι Γερμανοί ουδέποτε εδέησαν να πληρώσουν υπάρχουν από τις εμπορικές συναλλαγές Γερμανίας-Ελλάδας την δεκεατία 1930-40. Την πάρα πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία των προπολεμικών χρεών της Γερμανίας προς την Ελλάδα αποκαλύπτει με στοιχεία και αριθμούς ο κ. Σαράντος Θεοδωρόπουλος στην συνέντευξη του στο Onalert.gr . Τα στοιχεία που δίνει είναι αποκαλυπτικά και ανάμεσα σ΄ αυτά περιλαμβάνεται και μια «παρτίδα» αντιαεροπορικών από την γνωστή μας και σήμερα Rheinmetall που με αυτά το Βερολίνο θα πλήρωνε ελληνικά καπνά. Τα αντιαεροπορικά φυσικά δεν ήρθαν ποτέ στην Ελλάδα!
O κ.Θεοδωρόπουλος είναι δικηγόρος, μέλος του προεδρείου της Πανελλήνιας Ένωσης Δικηγόρων για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις (ΠΕΔ), μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα (ΕΣΔΟΓΕ) και μέλος της Επιτροπής του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις. Τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει είναι συγκλονιστικά και αποδεικνύουν ότι η Γερμανία έχει και προπολεμικά χρωστούμενα προς την Ελλάδα. Πόσα είναι και πως μπορούν να είναι απαιτητά;
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: