Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Σκότωσαν Ορθόδοξο Ράπερ αντιναζιστή που ήταν δόκιμος μοναχός(videoclip)

ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΑΧΟΣ  Ο ΑΝΤΙΟΜΠΑΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ
nikolai
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Σιώπησε η φωνή της Αρκούδας. O Παγκόσμιος 31χρονος πρωταθλητής του kick-boxing (2007 Marina di Carrara/Ιταλία), Nikolai Leonov, αντιναζιστής πατριώτης της Λαικής Δηνοκρατίας του Donetsk σκοτώθηκε από πυρά κατά την επίθεση των στρατιωτικών δυνάμεων του Κιέβου στο δρόμο προς το αεροδρόμιο. Συνόδευε το ασθενοφόρο που είχε φθάσει στην περιοχή για να περισυλλέξει νεκρούς και τραυματίες. Ο Νικολάι που γεννήθηκε στις 08/10/82 στο Dnipropetzovsk και ήταν μοναχογιός, υπήρξε μια χαρισματική προσωπικότητα. Εκτός από τις παγκόσμιες επιδόσεις του στο kick-boxing, ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής στo goju Ru karate-do (Οδησσός,2005) και καταξιωμένος πυγμάχος και προπονητής.
10365772_598129573628566_3626883662146540453_n
Εκτός από πρώτης κλάσης αθλητής , υπήρξε και γνωστός ταλαντούχος μουσικός του λεγόμενου ορθόδοξου ρωσόφωνου rap μουσικού κινήματος. Μέσα από τα τραγούδια του εξέφραζε ήδη από τις αρχές των ταραχών στο Κίεβο,  την ανησυχία του για το ναζιστικό πισωγύρισμα της χώρας του και απήγγειλε σκληρά ΚΑΤΗΓΟΡΩ στον Πρόεδρο Ομπάμα :
“…από τα παρασκήνια η μαριονέττα Ομπάμα κυβερνάει τη χώρα μου…. πες μου τι να κάνω Μάνα…Η Αγία Ρωσία καταστρέφεται από τον Οbama…Πες μου τι να κάνω Μάνα…”
“Απαιτούν να πέσω στα γόνατα…Βοοειδή πήραν την εξουσία…Διάβολος με μαυροκόκκινο μανδύα κινείται ελεύθερα στον Κήπο της Εδέμ…Και πάλι έμποροι στο ναό…Χαμαιλέοντες και Φαρισαίοι…Ο Πιλάτος νίπτει τα ματοβαμμένα χέρια του, για τις φρικαλεότητες να βρεί μια δικαιολογία…Ο Σατανάς ισχυρίζεται ότι είναι ανθρωπιστής και ακόμη περισσότερο, ένας Άγγελος του Ελέους…Πιάνω τη λαβή του μαχαιριού…Ελπίδα δίνει η απογοήτευση…”
δείτε το κλιπ του τραγουδιού του πατριώτη Νικαλάι, ίνδαλμα της ρωσόφωνης νεολαίας:
O Nikolai που ήταν κοζακικής καταγωγήςμ πρόσφατα διαβάστηκε αναγνώστης από την Ορθόδοξη Εκκλησία. Όνειρό του ήταν να υπηρετήσει την Εκκλησία του Χριστού ως ιερομόναχος.
R82VQfhY2zM
dCOJes4zMxU
Ο ιερομόναχος φίλος του Alexandre Ovtcharenko απέστειλε ανοιχτή επιστολή για να τιμήσει τη θυσία και τον ηρωικό  θάνατο του φίλου του Nikolaï Leonov :
ο ιερομόναχος φίλος του
ο ιερομόναχος φίλος του
Σκοτώθηκε σαν ένας πολεμιστής στην Εκκλησία που είναι σε πόλεμο. Τον εκτέλεσαν μέσα στο ασθενοφόρο του Donetsk που μετέφερε τραυματίες.Τ΄όνειρό του ήταν να γίνει μοναχός και να αφιερώσει τη ζωή του στο Χριστό.Οι ορθόδοξοι δεν πρέπει να φοβούνται.! Αγαπημένα μου αδέρφια και αδερφές! Λέγεται ότι η η Αγία Μητέρα Εκκλησία μας θα γίνει εκ νέου το αντικείμενο διωγμών στην ουκρανική γη…. Αδέρφια μου κι αδερφές ποιός μπορεί να μας χωρίσει από την αγάπη του Χριστού; ποιός δύναται να μας αποσπάσει από τα στήθη του Πατέρα ; O διωγμός; οι σχισματικοί ; οι εξουσιαστές ; Όχι αγαπητοί μου φίλοι δεν υπάρχει ούτε στον ουρανό, ούτε στη γη, δύναμη που να μπορεί να μας στερήσει από την αγάπη του Χριστού!
Ο πρωταθλητής και δόκιμος μοναχός Νικολάι
Ο πρωταθλητής και δόκιμος μοναχός Νικολάι
Νικολάι Λιμόνοφ
Νικολάι Λιμόνοφ
Σ΄όλους αυτούς που σηκώνουν φωνή κατά του Λαού του Θεού, που μπήγουν τα δόντια πάνω στο σώμα του Χριστού, σε όλους αυτούς που χαίρονται με κακοήθεια διαλογιζόμενοι στις καρδιές τους ποταπά σχέδια θα ήθελα να πω: “Ω ανόητοι ! Πάρτε τις εκκλησίες μας, και τα δάση θα μας σκεπάσουν, με τα φυλλώματά τους θα μας κρύψουν . Πάρτε τις εκκλησιές μας, και τα ελεεινά σπήλαια θα γίνουν τα ουράνια παλάτια μας όπου οι πιστοί θα ενωθούν με τον Πολυαγαπημένο. Πάρτε τις αγίες μας Τράπεζες και τα στήθια των επισκόπων θα γίνουν ο ιερός τόπος του Αναίμακτου Μυστηρίου. Πάρτε τα Δισκοπότηρα και τα χέρια των ιερέων θα κρατήσουν το Πολύτιμο αίμα του Σωτήρα. Πάρτε τα ιερά μας σκεύη και αυτά θα γίνουν οι κριτές σας. Πάρτε τα λειτουργικά μας άμφια και η γυμνότητά μας θα ενδυθεί το χρυσό της ουράνιας Ιερουσαλήμ. Πάρτε μας ακόμα κι αυτήν την ίδια μας τη ζωή και η επιθυμία της Νύμφης Εκκλησίας θα εκπληρωθεί.Θα συναντήσει τον Πολυαγαπημένο της το Χριστό και θα συμβασιλεύσει μ΄Αυτόν.
Νικολάι
Νικολάι
 H σορός του Νικολάι αναγνωρίστηκε μόλις χθες από τους οικείους του. 15 πτώματα βρίσκονται ακόμα στο δρόμο, σε αποσύνθεση λόγω των ψηλών θερμοκρασιών και οι ελεύθεροι σκοπευτές δεν επιτρέπουν σε κανέναν να πλησιάσει.
πηγές: Voix de la Russie, e.news.su, picabu.ru,okoplanet.su κ. ά.
http://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: