Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Αφήνουν επικίνδυνους κακοποιούς ασύδοτους στο δρόμο!

Γράφει ο Νίκος Χιδίρογλου

Αλβανός έκοβε βόλτες ανενόχλητος ενώ είχε στο "ενεργητικό" του 11 (!) ανθρωποκτονίες και 13 απόπειρες ανθρωποκτονιών!


Μαγκώσανε οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κάπου στα περίχωρα του Πειραιά, ένα «λουλούδι» αλβανικής καταγωγής, ο οποίος καταζητείτο για 11 (!) ανθρωποκτονίες και 13 απόπειρες ανθρωποκτονιών. Πάνω του είχε ολόκληρο οπλοστάσιο: ένα Καλάσνικοφ, ένα πιστόλι, μπόλικες σφαίρες και φυσικά, ναρκωτικά. Και αυτός ο τύπος έκοβε βόλτες πάνω-κάτω επί χρόνια, ανενόχλητος.


Στο «παλμαρέ» του περιλαμβάνονται δολοφονίες, εμπόριο ναρκωτικών, ληστείες σε καταστήματα, διαρρήξεις οικιών, οπλοφορία και οπλοχρησία και ένα σωρό άλλες παραβάσεις κακουργηματικού χαρακτήρα, του ποινικού κώδικα.
Με τη συμμορία στην οποία ανήκει, χτυπούσαν εντός αλλά και εκτός Αθηνών. Είχαν πολλάκις χτυπήσει κοσμηματοπωλεία στο Μαρούσι, στο Νέο Ηράκλειο, στην Κηφισιά, στο Ίλιον, στη Νίκαια, στον Κορυδαλλό, στο Κερατσίνι, στους Αγίους Αναργύρους, στην Ηλιούπολη, στην Καλλιθέα, στους Θρακομακεδόνες, στο Λαγονήσι, στο Πόρτο Ράφτη .
Επίσης, είχαν κάνει «επιδρομές» και στην Αργολίδα. Μην απορήσετε όμως αν ο συλληφθείς Αλβανός αυτός περάσει αυτόφωρο και αφεθεί ελεύθερος. Όπως αφέθηκε και ο Χιλιανός κακοποιός Pedro Navarro, ο οποίος αν και συνελήφθη για οπλοκατοχή, αν και διώκεται για κακουργήματα και φυγοδικεί, αφέθηκε ελεύθερος!
Μάλιστα, η πληροφορία ότι τα στοιχεία είχαν κάνει φτερά από το σύστημα, αν ισχύουν, δείχνουν ότι υπάρχει μηχανισμός (ιδεολογικοπολιτικός;) που καλύπτει τον εν λόγω κακοποιό, πάνω στον οποίον κάποιοι «επένδυσαν» τις «αντιρατσιστικές» τους επικοινωνιακές μεθοδεύσεις.
Στην πρεσβεία της Χιλής, όπου ο εν λόγω τύπος καταζητείται για ανθρωποκτονία, οι διπλωμάτες απορούν για τα εν Ελλάδι τεκταινόμενα και μάλιστα δικαιολογημένα.

«Ενσωμάτωση»… κακοποιών!

Η ανοχή της κυβέρνησης (και δυστυχώς και της Δικαιοσύνης) σε αυτά τα φαινόμενα, αλλά και η απόπειρά της να «ενσωματώσει» με το έτσι θέλω αλλοδαπούς στην ελληνική κοινωνία, έχει δώσει το πράσινο φως σε κάθε καρυδιάς καρύδι να «επιχειρεί» στους ελληνικούς δρόμους, σκοτώνοντας, βιάζοντας, ληστεύοντας, καταρρακώνοντας την ποιότητα ζωής του μέσου Έλληνα.
Όλοι αυτοί δυστυχώς λαμβάνουν ανθρωπιστικά επιδόματα και τυγχάνουν «υψηλής» προστασίας από το αριστεριστικό κατεστημένο των media (και πλέον και την ΕΛΑΣ).
Ο Χιλιανός κατήγγειλε ξυλοδαρμό πέρσι τον Δεκέμβριο, όντας κρατούμενος στο ΑΤ Ακροπόλεως και κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πέτυχε την προφυλάκιση δύο Ελλήνων αστυνομικών. O Χιλιανός νοσηλεύτηκε (τον επισκέφθηκαν ο γγ του αρμόδιου υπουργείου και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ), αφού εκδόθηκε πλαστό πιστοποιητικό θανάτου (για να δημιουργηθούν εντυπώσεις και «δυναμική» στα media), έφυγε σαν κύριος από το νοσοκομείο (δεν φρουρείτο!) και συνέχισε να εγκληματεί (όντας κάτοχος άδειας μικροπωλητή). Με τη χορηγία της ελληνικής Πολιτείας.

Ουτοπίες…
Αυτοί οι τύποι στην κυβέρνηση πιστεύουν αλήθεια πως μπορούν να συνδυάσουν την καταπολέμηση του εγκλήματος με την πολυπολιτισμικότητα, ένα κοινωνικό μοντέλο που έχει αποτύχει παντού στην Ευρώπη και οδήγησε σε τραγωδίες σε πολλές περιπτώσεις, όπως αυτές στις επιθέσεις στα μετρό της Μαδρίτης και του Λονδίνου;
Πώς θα επιτευχθεί η κοινωνική αρμονία, όταν στη χώρα μας εισβάλλουν μεγάλοι αριθμοί λαθρομεταναστών, με πολιτισμικά χαρακτηριστικά που απέχουν παρασάγγας από τα ελληνοχριστιανικά & ευρωπαϊκά που ενστερνίζεται η ελληνική κοινωνία;
Αλήθεια, πόσο συμβατές είναι οι αντιλήψεις για τη γυναίκα στην ισλαμική και στη χριστιανική ή κοσμική ευρωπαϊκή κοινωνία; Και γιατί κάποιοι «προοδευτικοί» στην Ελλάδα υποκριτικά σιωπούν; Πόσο αξιόπιστοι είναι οι κήρυκες της ελευθεριότητας, όταν συμπαραστέκονται σε άτομα που καταπατούν βάναυσα μέσα στα ίδια τους τα σπίτια τα ανθρώπινα δικαιώματα ή όταν συμπαραστέκονται σε άτομα που δεν σέβονται, λόγω διαφορετικών πολιτισμικών καταβολών, την ανθρώπινη ζωή; Οι ουμανιστικές μας αρχές δεν χρήζουν άραγε προστασίας;
Ας διαβάσουν κάποιοι τα βιβλία της αείμνηστης και καθ’ όλα «προοδευτικής» Ιταλίδας δημοσιογράφου Οριάνας Φαλάτσι, που μίλησε για την Ευρώπη που μετατρέπεται σε Ευραβία. Ίσως τότε να συνειδητοποιήσουν την απειλή για την πατρίδα και την κοινωνία μας και τον τρόπο ζωής μας. 


πηγή Ελλήνων Αφύπνιση

Δεν υπάρχουν σχόλια: