Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ "ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΟΥΣ - ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ Η ΑΘΗΝΑ

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙ "ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ" ΚΑΙ "ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:ΔΥΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΟΥΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ 13ΧΡΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΗΣΥΧΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"!

Συμπλοκή με τρεις τραυματίες σημειώθηκε χθες το βράδυ στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Οι δράστες αναγνωρίστηκαν από τους τραυματίες και συνελήφθησαν...
Το περιστατικό, σύμφωνα με την αστυνομία, ξεκίνησε όταν ομάδα Αφγανών επιτέθηκε σε 13χρονο αγόρι από την Αλβανία, το οποίο τραυμάτισε ελαφρά με σπασμένο μπουκάλι, στα δάκτυλα του δεξιού του χεριού. Αντιλαμβανόμενοι το συμβάν δύο Έλληνες, 19 και 24 ετών, προσέτρεξαν για να βοηθήσουν το αγόρι, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν ελαφρά από αιχμηρό αντικείμενο ο ένας στην κοιλιακή χώρα και ο άλλος στον αριστερό μηρό. 

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες προσήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα όπου και υπέβαλαν μηνύσεις σε βάρος των δραστών. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσήγαγαν τρεις Αφγανούς, ηλικίας 18, 22 και 23 ετών, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν. Κατασχέθηκε ένα μαχαίρι. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Μετά το περιστατικό περίπου 50 κάτοικοι της περιοχής πραγματοποίησαν πορεία στην οδό Αχαρνών διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση στην περιοχή και για την παρουσία μεταναστών.

Αργότερα, γύρω στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα, άγνωστοι πέταξαν τέσσερις βόμβες μολότοφ σε καφενείο ιδιοκτησίας Αφγανού. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το δεύτερο ανάλογο επεισόδιο μέσα σε δύο μέρες αφού και προχθές το βράδυ, σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών και Ελλήνων, με αποτέλεσμα να επικρατεί ένταση στην περιοχή και οι αστυνομικές δυνάμεις να βρίσκονται συνεχώς σε επιφυλακή.



ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ,ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ,ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


ΚΑΙ ΟΙ...ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ;ΜΗΠΩΣ...ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ;ΜΗΠΩΣ ΑΠΛΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ;

ΟΧΙ!ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ,ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΧΑΙΡΩΜΕΝΟΙ!


ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ",ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΤΟΥΣ:ΑΛΗΘΕΙΑ,ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ;;;

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ...ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ;


ΤΙ ΚΡΙΜΑ,ΧΑΛΑΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ...ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΑΣ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΠΡΟΣΕΞΤΕ,ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ:ΚΑΤΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ,ΑΦΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ "ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ" ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!


ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ/ΑΣΙΑΤΩΝ,ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ,ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ!

ΑΡΑΓΕ,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ;ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ;ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ; 

ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ,ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ...ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ!


ΠΗΓΗ


Σχόλιο
το θράσος των αλλοδαπών μωαμεθανών οφείλεται στην ανοχή και στην κάλυψη που τους προσφέρουν όχι μόνο τα κόμματα αλλά και το ίδιο το κράτος. Ο τρόπος συμπεριφοράς τους δείχνει ξεκάθαρα αυτό για το οποίο ήλθαν να κάνουν. Να εποικίσουν την Ελλάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: