Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Μάικλ Γίντον: όταν οι άνθρωποι σου λένε τί πρόκειται να κάνουν, μην τους αγνοείς – το μάταιο των εκλογών. (βίντεο)

 

Posted on 27 Φεβρουαρίου, 2023

σ.σ. Ο πρώην σύμβουλος της Pfizer Δρ. Μάικλ Γίντον εξηγεί γιατί οι εκλογές είναι μάταιες όταν παραβλέπεται αυτό που μας λένε οι ίδιοι οι νεοταξίτες ότι σχεδιάζουν να κάνουν για εμάς, το οποίο ήδη το βλέπουμε να συμβαίνει. Και αν αυτό ισχύει για το εξωτερικό, για την Ελλάδα ισχύει πολύ περισσότερο επειδή όσο περνάει ο καιρός ένα ένα τα κινήματα αποκαλύπτονται ότι είναι δορυφόροι του ίδιου σάπιου καθεστώτος που μας έφερε ως εδώ. Και βλέπει κανείς ότι για να μην έλθουνε σε ρήξη με τα αφεντικά τους δεν μπορούνε να παραθέσουνε καμμία ουσιαστική απάντηση / πρόταση στον Οργουελικό εφιάλτη που ξεκίνησε μετά την ψευδοπανδημία.

Δρ. Μάικ Γίντον [Mike Yeadon]: πρώην διευθύνων σύμβουλος της Pfizer

«Τελειώνοντας, νομίζω ότι αυτή είναι μόνο η αρχή. Έμαθα ότι όταν οι άνθρωποι σου λένε τί πρόκειται να κάνουν, μην τους αγνοείς. Όταν λοιπόν τα Ηνωμένα Έθνη και ο Μπιλ Γκέιτς και ο Κλάους Σβαμπ σου λένε ότι έχουνε ένα 2030 σχέδιο των Ηνωμένων Εθνών με στόχους βιώσιμης ανάπτυξης -νομίζω είναι 17 ή 21- και κάθε ένας από αυτούς λέει ότι: δεν θα ταξιδεύεις· δεν θα έχεις ιδιωτικό αυτοκίνητο· δεν θα χρησιμοποιούμε τις διεθνείς μεταφορές για την μετακίνηση αγαθών· δεν θα υπάρχουν πτήσεις, εκτός από στρατιωτικές, ίσως και για τους πλουσίους· δεν θα έχεις τίποτα στην κατοχή σου και θα είσαι χαρούμενος, πιθανώς να μην ζεις στο δικό σου σπίτι· θα χρησιμοποιείς πολύ λιγότερη ενέργεια για τα πάντα συμπεριλαμβανομένης της θέρμανσης, των βιομηχανικών προϊόντων και λοιπά.

Όταν σου τα λένε αυτά θα πρέπει να θεωρήσεις ότι μιλάνε σοβαρά. Νομίζω ότι ο κόβιντ ήτανε το πρώτο μέρος ενός έργου πολλών επεισοδίων που θα διαρκέσει δέκα έτη και θα καταστρέψει εντελώς τις φιλελεύθερες δημοκρατίες. Αν πιστεύετε ότι ζείτε σε μία δημοκρατία ρωτήστε τώρα τον εαυτόν σας ποιον θα μπορούσανε να ψηφίσετε που μπορεί να το αλλάξει, διότι δε νομίζω να υπάρχει κανείς σε κανένα μέρος που θα μπορούσε να το κάνει.

Δεν έχω απάντηση. Νομίζω πέφτουμε στις πύλες της κολάσεως. Μιλάω ανοιχτά. Δεν έχω κάτι να κερδίσω. Έχασα πολλά χρήματα, όλους τους φίλους μου. Είμαι μακριά από το σπίτι μου και την οικογένειά μου, και φωνάζω διότι είμαι απολύτως σίγουρος ότι αυτό που σας είπα είναι η καθαρή αλήθεια.»

Facebook


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: