Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Έξω από την Ελλάδα η ανθελληνική σκοπιανή ΜΚΟ «Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας».

 

Posted on 30 Νοεμβρίου, 2022

Η προδοσία της Μακεδονίας συνεχίζεται.

Ο Ζάεφ έδωσε τα συγχαρητήριά του στους μειοδότες Τσίπρα και Μητσοτάκη διότι «Το Πρωτοδικείο Φλώρινας επικύρωσε το καταστατικό της ΜΚΟ ‘Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας‘.» Η μη κυβερνητική οργάνωση με την επωνυμία «Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας» εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο Φλώρινας στις 28 Ιουλίου 2022. Η απόφαση ανακοινώθηκε στο Δελτίο Δικαστικών Εκδόσεων στις 7 Νοεμβρίου 2022.

Ποιός είναι ο σκοπός του καταστατικού που επικύρωσε το Πρωτοδικείο Φλώρινας;

α) τη διατήρηση και καλλιέργεια της Μακεδονικής γλώσσας στην Ελλάδα.
β) την υποστήριξη της εισαγωγής της μακεδονικής γλώσσας ως προαιρετικού μαθήματος σε δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια στην Ελλάδα, ιδίως στις Περιφέρειες της Δυτικής Μακεδονίας, της Κεντρικής Μακεδονίας και της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Υπήρξανε άνθρωποι στην Φλώρινα, «δικαστές», οι οποίοι ενέκριναν αυτό το πράγμα! Ότι υπάρχει «Μακεδονική γλώσσα» την οποία η ανθελληνική ΜΚΟ μπορεί να «διατηρήσει», να «καλλιεργήσει» στην Ελλάδα, και να προωθήσει την εισαγωγή της και στην Ελληνική δημόσια εκπαίδευση, ιδίως στην Μακεδονία και την Θράκη για τις οποίες οι σκοπιανοί και οι δυτικοί προστάτες τους (συν πάπας) έχουνε όνειρα και σχέδια.

Μία ΜΚΟ, ανθελληνική κιόλας, έχει λόγο στο εκπαιδευτικό σύστημα της Ελλάδος; έχει ρόλο στο Ελληνικό έδαφος;

Η επαίσχυντη συμφωνία Κοτζιά Δημητρώφ, γνωστή ως «συμφωνία των Πρεσπών», έκανε την εξής αλχημεία, όπως μας υπενθυμίζουν τα ηλεκτρονικά μέσα εξημέρωσης.

«Η «Μακεδονική» καθορίστηκε ως η επίσημη γλώσσα της Βόρειας Μακεδονίας, με αναφορά ότι έχει σλαβική προέλευση και δεν έχει σχέση με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό της Μακεδονίας.»

«Μακεδονική γλώσσα σλαβικής προέλευσης»! Έκατσε ο ταχυδακτυλουργός Κοτζιάς και έγραψε αυτό το παραμύθι και το δεχτήκανε όλοι, μαζί και ο Αθηνών Ιερώνυμος Β’ που μας έλεγε να κάτσουμε σπίτια μας και να μην πάμε στα Συλλαλητήρια.

Θα μας δικάσουνε οι πρόγονοί μας.

ΔΕΝ θα επιτρέψουμε την παρουσία αυτής της ανθελληνικής ΜΚΟ μέσα στην Πατρίδα μας.

Καλούνται τα Χριστιανικά Σωματεία που πρωτοστάτησαν στα Συλλαλητήρια και κάθε καλόπιστη οργάνωση να προβούν σε δυναμικές πρωτοβουλίες μέχρι να εκπληρωθεί ο στόχος της απομακρύνσεως της επαίσχυντης ΜΚΟ. Όλοι μαζί και από τα ιστολόγια θα πορευθούμε μαζί σε αυτόν τον αγώνα.

ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: