Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΔΗΜΑΡ !!? ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΛΕΕΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !!!
Τι ωραία που θα ήταν να ασχοληθείτε και λίγο με τους Έλληνες εκεί στην παράταξη της αριστεράς. Αλλά ξέρουμε, οι λαθρομετανάστες είναι κοινό μυστικό ότι δεν θα φύγουν ποτέ …οπότε αποτελούν εν δυνάμει ψηφοφόρους σας…!


οι Αστυνομικοί σε σκηνή μέσα στο κρύο
και οι λάθρο σε πολυτελείς κοιτώνες!!!
Απλά εμείς να θυμίσουμε την εικόνα με τους αστυνομικούς σε σκηνή να φυλάνε τους λαθρομετανάστες στο κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών και βγάλτε τα συμπεράσματα σας περί συνθηκών…!
Επίσκεψη στην Αστυνομική Σχολή Ξάνθης πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΝΕ της ΔΗΜΑΡ Ξάνθης , κατά την οποία διαπίστωσε μεταξύ άλλων ελλείψεις σε θέρμανση ρουχισμό και ιατρική φροντίδα…! Ακολουθεί παρακάτω η ανακοίνωση:
"Την Πέμπτη 20-12-2012 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη κλιμακίου της Ν.Ε. της ΔΗΜΑΡ Ξάνθης στο τοπικό Κέντρο Κράτησης Μεταναστών στην πόλη μας.
Κατά την επίσκεψη έγινε εκτενής ενημέρωση από τον Διοικητή του κέντρου για τις συνθήκες κράτησης των μεταναστών. Διαπιστώσαμε, τόσο από την ενημέρωση της διοίκησης όσο και από την επαφή μας με τους ίδιους τους μετανάστες τη σοβαρή προσπάθεια που έχει καταβληθεί για τη διασφάλιση στοιχειωδώς ανθρώπινων συνθηκών και κλίματος ηρεμίας. Βέβαια όλα τα παραπάνω δεν αναιρούν την ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι 434 μετανάστες του κρατούνται στην Ξάνθη , όπως η έλλειψη ιατρικής φροντίδας και η έλλειψη θέρμανσης και ρουχισμού.
Επιπλέον, όπως συμβαίνει και σε άλλα Κ.Κ.Μ., κρατούνται μετανάστες χωρίς καμία διάκριση, δηλαδή ανεξάρτητα αν κάποιοι από αυτούς εργάσθηκαν στην Ελλάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης πολλοί από τους μετανάστες, π.χ. Σομαλοί ,Αφγανοί, δεν έχουν δυνατότητα αίτησης για απέλαση γιατί οι χώρες από τις οποίες προέρχονται δεν έχουν προξενικές αρχές στην Ελλάδα.
Με βάση τα παραπάνω θα πρέπει το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να διευκρινίσει:
1.Σε ποιες ενέργειες θα προβεί για την θέσπιση ενός συνεκτικού πλαισίου μεταναστευτικής πολιτικής;
2.Σε ποιες ενέργειες θα προβεί για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στα Κ.Κ.Μ.;
3.Προτίθεται να προβεί στην θέσπιση προσωρινής άδειας διαμονής σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να απελαθούν ,ούτως ώστε οι μετανάστες να μπορούν να εργασθούν και να διαβιούν αξιοπρεπώς, χωρίς να βρίσκονται σε καθεστώς νομικής αβεβαιότητας;
4.Τέλος προτίθεται να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την κύρωση της Διεθνούς Σύμβασης για την Προστασία των Δικαιωμάτων όλων των Μεταναστών Εργαζομένων και των μελών των οικογενειών τους;"
_______________________________________________
Αυτό που πρέπει να κάνει το ΥΔΤ είναι να τους πετάξει έξω με τις κλωτσιές και να σχίσει κάθε βλακώδη και προδοτική συμφωνία που έχουν υπογράψει οι προκάτοχοί του .
Δεν είναι αποδεκτό να πεθαίνουν στους δρόμους από την πείνα και το κρύο Έλληνες και οι λαθρομετανάστες να παραθερίζουν στις εγκαταστάσεις των Αστυνομικών σχολών, μαγαρίζοντας και καταστρέφοντας την περιουσία του Ελληνικού λαού.
Efenpress
ellinonpaligenesia.blogspot.gr

Σχόλιο: Και δεν τελειώνουν εκεί. Διαβάστε τους ύμνους τουρκοπρακτόρων της Θράκης για βουλευτίνα της ΔΗΜΑΡ

ΔΗΜΑΡ και τουρκοπράκτορες…


 

Και μια που αναδημοσιεύσαμε χτές (από τον «Αντιφωνητή») σχόλιο για τη δράση του εν Κομοτηνή ελληνοφοβικού και τουρκολάγνου ανεμομαζώματος που λέγεται ΔΗΜΑΡ Ροδόπης, δείτε σήμερα άλλο ένα σχόλιο, σχετικά με το κεντρικό πλέον μαγαζί της εν λόγω αριστεροφανούς φασιστομάζωξης των πλεγματικών γραικύλων. Το σχόλιο προέρχεται από την«Τρακιανίν Σεσί», δηλαδή την πρακτοροφυλλαδίτσα του γνωστού σε όλους σαςΑμπντουλχαλήμ Ντεντέ, που υπό τον τίτλο «Δύο βουλευτές», συγκρίνει τον εγνωσμένο πράκτορα τουρκικών συμφερόντων Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (βουλευτή Ξάνθης με τον ΣΥΡΙΖΑ), με την βουλευτή της ΔΗΜΑΡ στον ΠειραιάΜαρία Γιαννακάκη – και από τη σύγκριση βγάζει τονΖεϊμπέκσχεδόν…εθνικό μειοδότη (της Μητέρας Πατρίδας, εννοείται)! Πραγματικά απολαυστικό – και φυσικά το παραθέτουμε αυτούσιο (μετάφραση tourkikanea.gr), μαζί με τη σχετική φωτογραφία:
«Ο ένας είναι ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης. Για να εκλεγεί πήρε 16.000 ψήφους από τους Τούρκους της Ξάνθης. 5 μηνών βουλευτής…
Η άλλη είναι η Μαρία Γιαννακάκη…Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ στη Β΄ Πειραιώς. Για να εκλεγεί ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΨΗΦΟ. Και αυτή επίσης είναι 5 μηνών βουλευτής.
Ο Ζεϊμπέκ επισκέπτεται γηροκομεία στην Ξάνθη (σ.σ. σα να λέμε κάνει ανούσιες βόλτες – αυτό εννοεί ο…τουρκοποιητής).
Η δε Γιαννακάκη υποβάλει επερώτηση στη Βουλή ζητώντας την αναγνώριση και τη διαφύλαξη της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης και των τουρκικών συλλόγων.
Χρειάζεται να γίνει σχόλιο;
Όπως λένε οι Άγγλοι, NO COMMENTS»…
Πάντως για να λέμε τώρα και του…τριπλοχαφιέ το δίκιο, πολύ σωστό είναι αυτό που γράφει εδώ ο Ντεντέ, βγάζοντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υποδεέστερο σε τουρκισμό από τηΓιαννακάκη! Είπαμε, από τους πιο φανατισμένους τουρκόφρονες της Θράκης ο Ζεϊμπέκ, αλλά μπροστά στα στελέχη της ΔΗΜΑΡ μοιάζει πραγματικά με…παιδικό ανέκδοτο! Είναι γεγονός πως αν υπήρχε…«τουρκόμετρο», άτομα σαν τη Ρεπούση, τη Γιαννακάκη (και φυσικά τα καθ’ ημάς ροδοπίτικα μπουμπούκια) θα το είχαν…κάψει πραγματικά το μηχάνημα!
proxeneio-stop.org
http://lithosfotos.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: