Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Μετωπική επίθεση στις Βρυξέλλες από τους τουρκοπράκτορες εναντίον της…«φασιστικής Ελλάδας»!



Συντονισμένη επίθεση κατά της χώρας μας για συστηματική παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των «Τούρκων της Δυτικής Θράκης» στις Βρυξέλλες, σε ειδική εκδήλωση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 
Μια ιστορία γεμάτη τουρκοπράκτορες, «Έλληνες» πολίτες που καθυβρίζουν την Ελλάδα, Ευρωπαίους ευρωβουλευτές που…εγγράφονται στο DEB, απίστευτες διαστρεβλώσεις και συκοφαντίες (με αποκορύφωμα τον παραλληλισμό της Ελλάδας με τη χιτλερική Γερμανία, από τον γνωστό τριπλοχαφιέ Ντεντέ) και φυσικά άφθονο μαύρο τουρκικό χρήμα! 

 Μία ανοιχτή εκδήλωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η… Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, με διοργανωτές τον Γάλλο ευρωβουλευτή της ομάδας Πρασίνων/Ελεύθερης Συμμαχίας και αναπληρωτή πρόεδρο στην ομάδα Παραδοσιακών Μειονοτήτων, Εθνικών Κοινοτήτων και Γλωσσών Φρανσουά Αλφονσί, τη ΜΚΟ «Ανθρώπινα Δικαιώματα χωρίς Σύνορα» (HRWF), η οποία εδρεύει στις Βρυξέλλες, αλλά και δύο γνωστούς εσμούς τουρκοπρακτόρων, τη λεγόμενη «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» (ABTTF), και το κόμμα των τουρκοφρόνων της Θράκης DEB. Ο τίτλος της εκδήλωσης; Όπως βλέπετε και στην αφίσα (2η φωτογραφία), «Παραβιάσεις Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε βάρος των εθνικά Τούρκων στην Ελλάδα»! Πολύ εύγλωττος πράγματι… 


Οι…αντικειμενικοί κα αδέκαστοι ευρωβουλευτές 
(που μετά έγιναν…μέλη του DEB)!

Στη συνεδρίαση, όπου τον συντονισμό έκανε ο πρόεδρος της FUEN (Ομοσπονδιακής Ένωσης Λαών Ευρώπης) Χάνς Χάινριχ Χάνσεν, αναγνώσθηκε φυσικά αρχικά η αναφορά που συνέταξε μία επιτροπή Ευρωπαίων αξιωματούχων σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Δυτική Θράκη. 

Η επιτροπή αυτή είχε προ μερικών εβδομάδων επισκεφθεί τη Θράκη, με σκοπό τάχα μου να εξετάσει τα προβλήματα της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης εκ του σύνεγγυς. 

Την αποτελούσαν ο ίδιος ο Χάνσεν, ο ευρωβουλευτής Φρανσουά Αλφονσί και ο επικεφαλής του οργανισμού «Ανθρώπινα Δικαιώματα Χωρίς Σύνορα», ευρωβουλευτής Βίλι Φοτρ. 

Οι διοργανωτές της όλης οπερέτας στις Βρυξέλλες δηλαδή, παρέα και με μερικά ακόμη μέλη των οργανώσεων. Η επιτροπή αυτή πήγε σε όλα τα μέρη που θέλησαν οι τουρκοπράκτορες να πάει και είδε και άκουσε όσα εκείνοι αποφάσισαν ότι έπρεπε να δει και να ακούσει. 

Για τους συγκεκριμένους κυρίους πάντως οφείλουμε να πούμε ότι το κίνητρο όλης αυτής της συμπεριφοράς τους μάλλον δεν ήταν μόνο το όποιο…ανθελληνικό τους μένος, αλλά προφανώς έπαιξαν ρόλο και άλλα αίτια, πολύ πιο…ταπεινά. 

Θα ενημερώσουμε π.χ. ότι οι λεγάμενοι δεν ήρθαν ασφαλώς μόνοι τους στη Θράκη, αλλά μετά από πρόσκληση της ABTTF και του DEB – και εννοείται με το…αζημίωτο. 

Οι τουρκοπράκτορες δηλαδή τους κουβάλησαν, τους φιλοξένησαν και φυσικά τους…επηρέασαν με μπόλικο τουρκικό χρήμα! 

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο οι τρεις ευρωβουλευτές να γίνουν μέχρι και επίτιμα μέλη του κόμματος των τουρκοφρόνων DEB (σ.σ. !!!), πράγμα που, όπως μας ενημερώνει η επίσημη ιστοσελίδα του, ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς, στη δεξίωση που παρέθεσε η ABTTF προς τιμήν τους στις 27 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες. 

Εκεί ο Τσαβούς ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στο να μεταφερθούν τα θέματα των «Τούρκων της Δυτικής Θράκης» υπό την στέγη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ανέφερε πως οι Χάινριχ Χάνσεν (πρόεδρος της FUEN), ο διευθυντής της οργάνωσης Ανθρώπινα Δικαιώματα χωρίς Σύνορα Βίλλι Φοτρ, ο ευρωβουλευτής Φρανσουά Αλφονσί, αλλά και ο πρόεδρος της ABTTF Χαλήτ Χαμπίπογλου, λόγω του ενδιαφέροντος τους προς το DEB, δέχτηκαν να γίνουν επίτιμα μέλη του κόμματος, τους παρέδωσε μάλιστα επί τόπου και τη σχετική κάρτα του επίτιμου μέλους 

(βλ. την 3η φωτογραφία, με τον Φοτρ να παραλαμβάνει την κάρτα από τον πρόεδρο του DEB), 

ενώ τόνισε επίσης πως θα είναι πολύ χαρούμενος να τους βλέπει πιο συχνά στη Δυτική Θράκη. 



Συντονισμένη επίθεση των τουρκοφρόνων της Θράκης εναντίον της Ελλάδας

Ας επιστρέψουμε όμως στην επίμαχη εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο. 
Αφού λοιπόν οι τρεις…αδέκαστοι ευρω-αξιωματούχοι παρουσίασαν την…αμερόληπτη έκθεσή τους και εξέφρασαν και τις «εκτιμήσεις» τους, πήραν μετά τον λόγο τα δικά μας μπουμπούκια (γιατί φυσικά δεν ήταν λίγοι οι εκ Θράκης…συντοπίτες μας που έσπευσαν εκεί για να σπιλώσουν για μια ακόμη φορά – και μάλιστα τώρα μαζικά και συντεταγμένα – την Ελλάδα). 

Πρώτος μίλησε ο γνωστός πρακτορίσκος Τζεμίλ Καμπζά (δημοσιογράφος της Γκιουντέμ και πρόεδρος της ΠΕΚΕΜ), που επιχείρησε με παραδείγματα να παρουσιάσει το πως γίνεται προσπάθεια φίμωσης και εκφοβισμού του μειονοτικού τύπου, με τα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ πρόστιμα που επιβλήθηκαν στις εφημερίδες Γκιουντέμ και Μιλλέτ 
(σ.σ. μόνο βέβαια που δεν μας είπαν για ποιους ακριβώς αισχρούς λόγους καταδικάστηκαν οι εν λόγω φασιστοφυλλάδες και πόσα τελικά από τα επιδικασθέντα πλήρωσαν). 

Μετά μίλησε ο εκπρόσωπος της λεγόμενης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» δικηγόρος Σινάν Καβάζ, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μειονότητα στο θέμα της ίδρυσης συλλόγων, ενημερώνοντας για την ιστορία της ΤΕΞ, και κατηγορώντας την Ελλάδα για αδικία. 

Στη συνεδρία όμως αυτή πέραν των παραπάνω ομιλητών, μετείχαν και ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, οι εκλεγμένοι μουφτήδες Αχμέτ Μέτε και Ιμπραήμ Σερίφ, οι πρώην βουλευτές Ιλχάν Αχμέτ και Τσετίν Μάντατζη, o δημοσιογράφος Αμντουλχαλίμ Ντεντέ ως εκπρόσωπος της «Τουρκικής Μειονοτικής Κίνησης για τα Ανθρώπινα και Μειονοτικά Δικαιώματα» (σ.σ. είναι η γνωστή ομάδα την οποία αποτελεί…μόνος του ή άντε μαζί και με έναν σεσημασμένο ελληνόφωνο “Τούρκο” της Κομοτηνής) και ο πολύ γνωστός μας Τζεγκίζ Ομέρ της ξανθιώτικης τουρκοφυλλάδας «Μιλλέτ». 

Άπαντες ανεξαιρέτως πήραν το λόγο και εξέφρασαν τις απόψεις τους και τις προτάσεις τους. 

Όπως μαθαίνουμε από την φυλλάδα του Ντεντέ «Τρακιανίν Σεσί» (29/11/2012), ο Τζεγκίζ Ομέρ περιέγραψε τις…αδικίες τις οποίες υφίσταται στην Ελλάδα ως μειονοτικός αλλά και ως πολίτης της Ε.Ε., αλλά και ως δημοσιογράφος, κάνοντας λόγο για απόπειρα φίμωσης του μειονοτικού τύπου. 

Ακολούθως, ο πρώην βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ (σ.σ. αυτός που το καλοκαίρι περιέφερε την εκλογική ψηφο-προίκα του Προξενείου μεταξύ Ντόρας και Κουβέλη, χωρίς τελικά να μπορέσει να εκλεγεί με κανένα τους) περιέγραψε νομικά το πώς παρεμποδίζεται το δικαίωμα του συνεταιρίζεσθαι και περιέγραψε την άδικη αυτή στάση της Ελλάδος, με το απίστευτο επιχείρημα πως «οι επίσημα μη αναγνωρισμένοι σύλλογοι στην πράξη συνεχίζουν τις δραστηριότητες τους, άρα οι ντε φάκτο αναγνωρισμένοι από το κράτος σύλλογοι είναι παράλογο να μην αναγνωρίζονται ντε γιούρε». 

Ο έτερος πρώην βουλευτής Τσετίν Μάντατζη με το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης (σ.σ. από τους φανατικότερους τουρκόφρονες της Θράκης) παίρνοντας το λόγο είπε πως το σημαντικότερο θέμα της μειονότητας είναι η εκ μέρους του κράτους άρνηση της εθνικής ταυτότητας, πράγμα που αποτελεί την κεφαλή των προβλημάτων και ότι αν το κράτος αλλάξει θέση για αυτό, τα υπόλοιπα θέματα θα λυθούν εύκολα. 

Ο…Έλληνας πατριώτης Μέτε και η 
«παρανοϊκή, φασιστική Ελλάδα» του Ντεντέ!

Με την σειρά τους πήραν το λόγο και οι ψευδομουφτήδες Αχμέτ Μέτε και Ιμπραήμ Σερήφ και παρουσίασαν τα προβλήματα της «Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης» στο θρησκευτικό επίπεδο. 













[στη φωτό: Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ (Κ) μαζί με τον ψευδομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ (Δ) και τον ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ (Α).]

Ο πρώτος ανέφερε πως δεν ήρθαν στις Βρυξέλλες για να διαμαρτυρηθούν για το ελληνικό κράτος, αλλά ότι στόχος τους είναι η άρση των αδικιών και η εξεύρεση λύσης μέσα από την χρήση του ευρωπαϊκού δικαίου, ενώ ακόμη τόνισε πως η μειονότητα είναι πιστή στο κράτος της, πως στο παρελθόν παππούδες της έπεσαν μαχόμενοι για την πατρίδα και ότι αν χρειαστεί πάλι το ίδιο θα κάνουν. 




Είπε επίσης πως ενώ πολλοί Έλληνες πολίτες προβαίνουν σε κινήσεις που προκαλούνε χάος στη χώρα, προβαίνοντας σε ζημιές δημόσιας περιουσίας, οι ίδιοι κηρύττουν και προσεύχονται στα τζαμιά για την έξοδο της χώρα από την κρίση, και καλούνε τον κόσμο σε μετριοπάθεια (σ.σ. αυτά από τον αρχιπράκτορα της Τουρκίας που υπονομεύει μέρα - νύχτα την εθνική μας κυριαρχία στη Θράκη – ρε θα μας τρελάνουνε τελείως αυτοί)! 

Ο Ιμπραήμ Σερήφ μίλησε για τη συνθήκη της Λοζάνης, τονίζοντας την σημασία που έχει για την μειονότητα, ενώ αναφέρθηκε στη δικαίωση του ως μουφτή από ευρωπαϊκά όργανα στο ότι η μουφτεία του αναγνωρίστηκε, και είπε πως πλέον είναι ανάγκη το συντομότερο δυνατό και οι κρατικές αρχές να αναγνωρίσουν το δίκιο τους και να τους τοποθετήσουν στο αξίωμα τους (σ.σ. είπαμε: αυτό είναι από τους βασικότερους στόχους της Τουρκίας στη Θράκη και οι πρακτορίσκοι της δεν χάνουν καμμία ευκαιρία για να το προβάλλουν). 

Την παράσταση όμως έκλεψε για μια ακόμη φορά ο γνωστός τριπλοχαφιές Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ, που δεν εφείσθη χαρακτηρισμών προκειμένου να περιγράψει την…πολιτική αφομοίωσης της μειονότητας από ελληνικό κράτος. 

Μεταξύ αυτών δεν δίστασε να παρομοιάσει τη δράση της Ελλάδας για την εθνική ενότητα με εκείνη της χιτλερικής Γερμανίας και ανέφερε ακόμη πως «ζούμε σε ένα παρανοϊκό κράτος»! 

Ταξίδια, δηλώσεις, συναντήσεις και…
πακτωλοί μαύρου χρήματος!

Στο περιθώριο της εκδήλωσης μάλιστα είχαμε και νέες δηλώσεις, όπως π.χ. όταν όλη η παρέα επισκέφτηκε τα γραφεία του παραρτήματος της ABTTF στις Βρυξέλλες (4η φωτογραφία). 

Παρόντες φυσικά ο πρόεδρος της ABTTF Χαλίτ Χαμπίπογλου, ο αντιπρόεδρος Τζεγκίζ Ισμαήλ και τα μέλη του Δ.Σ. αυτής της ομοσπονδίας Σαμί Γιουσούφ και Ραμαδάν Ραμαδάν, ενώ παραβρέθηκε και ο διευθυντής της FUEN Χάνς Χάϊνριχ Χάνσεν (σ.σ. σιγά που θα έλειπε)! 

Όπως μας ενημερώνει το τουρκοπεριοδικό της Κομοτηνής «Ρόντοπ Ρουζγκαρί» (30/11/2012), «κατά την επίσκεψη αυτή, ο Χαμπίπογλου ανέφερε πως η διοργάνωση του συνεδρίου στις 28/11 στο ευρωκοινοβούλιο, στο οποίο συζητήθηκαν τα θέματα της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης αποτέλεσε μια σημαντική πρωτιά, και ευχαρίστησε όλους τους εκπροσώπους της μειονότητας για την συμμετοχή τους, ενώ ανέφερε ακόμη πως αποτελεί ευχάριστη εξέλιξη το γεγονός πως παρά την αύξηση των θεμάτων της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης στην Ελλάδα, ο αγώνας για την Δυτική Θράκη έχει αρχίσει να προβάλλεται σε διάφορα επίπεδα. 

Με τη σειρά του ο πρόεδρος της FUEN Χάνσεν συνεχάρη την ABTTF για τα γεμάτα αποφασιστικότητα βήματα που κάνει για την…Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης! 

 (φωτό: Την τιμητική τους είχαν για μια ακόμη φορά οι δύο ψευδομουφτήδες, Ξάνθης και Κομοτηνής, στην Τουρκία, στο συνέδριο «Ευρασία και Ισλάμ»)

Ανέφερε μάλιστα πως στο διάστημα 22 με 25 Νοεμβρίου η ABTTF επισκέφτηκε τις μειονότητες στην περιοχή Σλέσβιγκ-Χολστάιν και ότι και αυτές στηρίζουν τη δράση και τους σκοπούς της ABTTF»! 

Άλλη μια πολυπρόσωπη και καλά ενορχηστρωμένη λοιπόν επίθεση κατά της χώρας μας στο εξωτερικό από τα όργανα της Τουρκίας. 

Όσο για το ποιος πληρώνει όλες αυτές τις ιστορίες, τα συνεχή ταξίδια, τις εκδηλώσεις, τα τραπεζώματα και φυσικά τα ενοίκια όλων αυτών των γραφείων που ξεφυτρώνουν παντού σαν τα μανιτάρια, μαζί με τα αναρίθμητα παραρτήματα όλων αυτών των αλυτρωτικών τουρκοσυλλόγων, κανείς δεν μπορεί να έχει αμφιβολίες, ε; 

Γιατί δεν φαντάζεστε, υποθέτουμε, ότι όλα αυτά βγαίνουν με…έρανο από τις τσέπες των μελών τους! Και, όπως καταλάβατε, μιλάμε για τεράστια κονδύλια που έχουν χιλιάδες αποδέκτες και – αν κρίνουμε και από τη…ζέση κάποιων Ευρωπαίων αξιωματούχων, σαν κι αυτούς που προαναφέραμε – όχι βεβαίως αποκλειστικά τουρκόφωνους. 

Μιλάμε για μια τεράστια και πολυέξοδη εκστρατεία, καλά συντονισμένη μέσω του τουρκικού ΥΠΕΞ, με στόχο τη σπίλωση της χώρας μας και την παγίωση της ιδέας ότι στο έδαφός της υπάρχει μία τουρκική μειονότητα που καταπιέζεται συστηματικά και απάνθρωπα. 

Και ενώ τέτοια γίνονται από την άλλη πλευρά, στη δική μας υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δεν θέλουν αυτά ούτε καν να ακούγονται, μήπως και θεωρηθούν…ακραίοι! Πραγματική κατάθλιψη…

ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

1. Ο αξιότιμος κύριος Ντεντέ, λίγο πριν εξεμέσει τις βρωμιές του σε βάρος της χώρας μας, εν μέσω των ψευδομουφτήδων Μέτε και Σερήφ. 

2. Δεύτερος από δεξιά ο πολιτευτής της ΔΗΜΑΡ (και αναδειχθείς από τη ΝΔ) Ιλχάν Αχμέτ, ανάμεσα στους Τζεγκίζ Ομέρ και Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ. 

3. Τζεγκίζ Ομέρ (εφ. Μιλλέτ), Ιλχάν Αχμέτ, ευρωβουλευτής Αλφονσί, πρώην βουλευτής Τσετίν Μάντατζη και Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ. 

4. Οι δύο φίλοι Ομέρ και Ντεντέ στο κέντρο των Βρυξελλών. 

5. Τζεγκίζ Ομέρ στο βήμα του συνεδρίου: η φωνή του προξενείου ομιλούσα… 

6. Ευτυχισμένος ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς εν μέσω των δύο ψευδομουφτήδων. 

7. Η τουρκική αντιπροσωπεία μαζί με τους Ευρωπαίους συνοδοιπόρους της.









Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους! proxeneio-stop.org
http://lithosfotos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: