Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Αστυνομία και ΔΕΗ έκαναν ντου σε καταυλισμό Ρομά επειδή έκλεβαν ρεύμα κι ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να συμπαρασταθεί στους "ευπαθείς"...!!




Για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, αφού πέρα από τη προστασία που παρέχει στους κουκουλοφόρους, τους τρομοκράτες και τους λαθρομετανάστες, πλέον επικροτεί... και υποστηρίζει ανοιχτά την παραβατικότητα και των «ευπαθών» Ρομά. Μία «ευπαθής» ομάδα ανθρώπων η οποία ελέγχει το εμπόριο ναρκωτικών στη περιοχή μας και είναι υπεύθυνη για χιλιάδες κλοπές, ληστείες, δολοφονίες, βιασμούς, απαγωγές και για τους καταυλισμούς της ισχύει ένα άτυπο άβατο.
... Την Τετάρτη 19/12/2012 το πρωί, η Αστυνομία και η ΔΕΗ πραγματοποίησαν επιχείρηση στον καταυλισμό των Ρομά στη Ν. Κίο και εφαρμόζοντας έστω και καθυστερημένα το νόμο, έκοψαν στους Ρομά το ρεύμα που έκλεβαν από τη ΔΕΗ. Αμέσως στο σημείο έσπευσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα Δ. Κοδέλας, ο οποίος προσπάθησε να εμποδίσει το έργο των αστυνομικών. Οι Ρομά αμέσως αναθάρρησαν και πέρασαν στην αντεπίθεση, αρχικά κλείνοντας τον επαρχιακό δρόμο Άργους – Ναυπλίου και αργότερα όλοι μαζί βρίζοντας κι εκστομώντας απειλές, πήγαν να διαμαρτυρηθούν έξω από το Δημαρχείο Άργους αποκλείοντας κι εκεί για αρκετή ώρα το κέντρο της πόλης, με αποτέλεσμα για άλλη μια φορά να ταλαιπωρήσουν την τοπική κοινωνία. Αίσχος! Βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου να προστατεύει τους ανθρώπους που ζουν παρασιτικά εις βάρος όλων μας και ουσιαστικά να επικροτεί με τη κίνησή του αυτή την εγκληματικότητα και την παραβατικότητα των ανθρώπων αυτών. Είναι μάλιστα χαρακτηριστική η πρόταση που έκανε στους αστυνομικούς, να μην κόψουν το ρεύμα γιατί έρχονται γιορτές. Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, οι Ρομά να κάνουν γιορτές εις βάρος του κράτους και του Έλληνα φορολογούμενου, οι χιλιάδες Έλληνες που έχουν πέσει θύματα αυτών των ανθρώπων πως θα κάνουν γιορτές, αναρωτηθήκατε; Ποτέ όμως δε σας ένοιαξε και ποτέ δε θα σας νοιάξει γιατί το κόμμα σας μισεί την Ελλάδα και επιδιώκει την διάλυση του Εθνικού κράτους μέσω του διεθνισμού, της εισβολής λαθρομεταναστών και της απώλειας της εθνικής μας ταυτότητας. Η Χρυσή Αυγή όμως είναι εδώ, πιο δυνατή από ποτέ, για να σας χαλάσει τα σχέδια και να δημιουργήσει μια ισχυρή και δυνατή Ελλάδα που θα ανήκει πραγματικά στους Έλληνες.
Τ.Ο ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

eglimatikotita.gr/
http://lithosfotos.blogspot.gr

Σχόλιο
Δεν υποστηρίζουμε κανένα κόμμα - όλα τα θεωρούμε καταστροφή του γένους μας και το μακρύ χέρι ξένων κρατών και ξένων εταιριών. Όμως... Κάποια κόμματα μας θεωρούν εντελώς βλάκες - και πώς άλλωστε αφού τους αφήναμε να κάνουν ό,τι θέλουν; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: