Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Σύρος τζιχαντιστής από αυτούς που πολέμησε ο Άσαντ αλλά υποστήριξε η ΕΕ δολοφόνησε 20χρονο Έλληνα ομογενή της Γερμανίας τον Φίλιππο γιατί φορούσε Σταυρό!!

 

Σύρος τζιχαντιστής από αυτούς που πολέμησε ο Άσαντ αλλά υποστήριξε η ΕΕ δολοφόνησε 20χρονο Έλληνα ομογενή της Γερμανίας τον Φίλιππο γιατί φορούσε Σταυρό!!

Σύρος τζιχαντιστής από αυτούς που πολέμησε ο Άσαντ αλλά υποστήριξε η ΕΕ δολοφόνησε 18χρονο Έλληνα της Γερμανίας γιατί φορούσε Σταυρό!!

Ο 18χρονος που έχει συλληφθεί ως κυρίως υπεύθυνος για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός 20χρονου ομογενούς στη Γερμανία, είναι πρόσφυγας από τη Συρία ή παιδί προσφύγων από τη συγκεκριμένη χώρα. Σύμφωνα με γερμανικά μέσα οι γονείς και πιθανόν το ίδιο το 18χρονο αγόρι είχαν μάλλον εμπλοκή με το Ισλαμικό Κράτος πάντως και δεν ήταν οι συνήθεις πρόσφυγες πολέμου. Επισήμως η αστυνομία αναφέρει απλώς ότι ο 18χρονος έχει ποινικό μητρώο.

Η μητέρα του Φίλιππου, που είναι Γερμανίδα, είναι απαρηγόρητη. Λίγα λεπτά πριν σκοτώσουν το παιδί της, είχε φωτογραφηθεί μαζί του στο σχολείο της κόρης της και στη φωτογραφία φαίνεται ο μεγάλος σταυρός που φοράει, πάνω από τη γραβάτα του. Συγγενής του είπε στον Alpha ότι ήταν στην ουσία τρομοκρατική και ρατσιστική επίθεση λόγω του σταυρού, όμως η αστυνομία δεν αναφέρει πουθενά τα κίνητρα των δραστών, να χτυπήσουν δύο άγνωστά τους αγόρια με τόσο μένος.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος Φίλιππος Τσάνης, παιδί μεταναστών στη Γερμανία, είχε πάει στο σχολείο της αδελφής του που αποφοιτούσε από το λύκειο και εν συνεχεία με τον καλύτερό του φίλο, και συμμαθητή της αδελφής του, ένα 19χρονο αγόρι, αποφάσισαν να πάνε σε κάποιο μπαράκι. Διασχίζοντας ένα πάρκο, λογομάχησαν για άγνωστο λόγο με μια παρέα δέκα ατόμων, κάποιοι από τους οποίους χτύπησαν και τον 19χρονο και τον 20χρονο, ενώ ένας ή δύο από αυτούς, εστιάσθηκαν στον άτυχο Φίλιππο που τον κλωτσούσαν στο κεφάλι.

Το άτυχο αγόρι ήταν κλινικά νεκρός από την πρώτη μέρα, αλλά τον κράτησαν τεχνητά στην ζωή για να οργανωθεί η δωρεά οργάνων, όπως είπε ο πατέρας του Δημήτρης Τσάνης.slpress.gr

Συντετριμμένος εμφανίζεται σε δηλώσεις του, ο πατέρας του 20χρονου Φίλιππου Τσάνη, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από ομάδα ατόμων στη Γερμανία.Ο πατέρας, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε ότι, «εκείνη την ώρα πέρασε μία ομάδα, 10 άτομα τους είδανε και αμέσως χωρίς λόγο άρχισαν να τους δέρνουν. Ο γιος μου τους είπε παιδιά σταματήστε φύγετε, αφήστε μας στην ησυχία μας. Τον πλακώσανε στο ξύλο, εκείνη την ώρα και από τα 10 άτομα έτρωγε κλωτσιές στο κεφάλι».

«Τον χτύπησαν επειδή φορούσε σταυρό»

Συγγενής του ομογενή που έμενε στο Μίντεν και μίλησε στον Alpha νωρίτερα, είπε ότι, «τον χτύπησαν στο κεφάλι, έπεσε κάτω το παιδί λιπόθυμο και εκεί συνέχισαν να το χτυπάνε στο κεφάλι. Πήγε στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και διαπιστώθηκε πως ήταν κλινικά νεκρός».

Επίσης, ο ίδιος υποστήριξε πως «το πιο άρρωστο είναι ότι αυτά τα ανεβάζουν σε βίντεο και καμαρώνουν για αυτά που κάνουν. Όλα αυτά τα παιδιά φορούσαν σταυρό και ήταν Χριστιανοί. Πριν τον Φίλιππο έγιναν ξανά τέτοιες επιθέσεις, τρομοκρατικές τις λέμε εδώ στη Γερμανία. Πριν τον Φίλιππο είχαν σκοτώσει έναν 26χρονο, επίσης όπως και έναν αστυνομικό».

Το ίδιο Μέσο, μεταξύ άλλων, πρόβαλε μια συγκλονιστική φωτογραφία του νεαρού από το νοσοκομείο, όπου φαίνεται να νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση, μετά τα χτυπήματα που δέχτηκε.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: