Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Απαντήσεις για την νέα είδηση με την απάτη των εξελικτικών με άλλο ένα φτιαχτό συναρμολογημένο "Lego" κρανίο τους !


Σε κάποιες ιστοσελίδες κυκλοφόρησε αυτή η "είδηση" περί δήθεν ανακάλυψης ενός δήθεν νέου (συναρμολογημένου!) "προανθρώπινου" κρανίου:

https://news.google.gr/news/story?cf=all&hl=el&pz=1&ned=el_gr&scoring=d&cf=all&ncl=dUbCO4XtGX237-MKf9Zr8Rj6SpdmM&topic=t&start=0
Ενσωματωμένη εικόνα 1
Αγαπητοί φίλοι μου όπως βλέπετε αυτό δεν είναι καν ανθρώπινο κρανίο, και ούτε είναι αυτή η ψευτιά ένα δήθεν "προανθρώπινο" κρανίο!!
Φυσικά και μόνο από την φωτογραφία δεν αναγνωρίζεται καθόλου κάτι τέτοιο με την μία τρύπα στην μέση του!Το κρανίο στην φωτογραφία δεν είναι καθόλου αληθινό, αλλά φανταστικό συναρμολογούμενο δημιούργημα.
Απόδειξη : - Κοιτάξτε καλύτερα στην φωτογραφία όλα τα κολλημένα σπασμένα κομμάτια πάνω στο ψευτοκρανίο και τις πάρα πολλές ραφές που τα έχουν συναρμολογήσει και κολλήσει με ισχυρή κόλλα όλα αυτά τα κομμάτια μεταξύ τους φτιάχνοντας ένα ψευτοκρανίο όπως αυτοί θέλουν και φαντάζονται!!

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία, σημειωμένα σε κόκκινο κύκλο είναι όλα αυτά τα πολλά συναρμολογημένα κομμάτια (μπορεί να είναι και ακόμα περισσότερα κομμάτια από ότι φαίνεται σε αυτήν την φωτογραφία) που τα έχουν κολλήσει και ίσως και να τα έχουν τροχίσει οι επιτήδειοι ώστε να εφάπτονται και να "κολλάνε" μεταξύ τους φτιάχνοντας ότι σχήμα κρανίου θέλουν!
Ακόμα μπορεί σε διάφορα άλλα παρόμοια είδους ψευτοκρανία να χρησιμοποιήσουν μέχρι και γύψο για να δημιουργήσουν μεγάλες συνδέσεις στα μεγάλα κενά που υπάρχουν μεταξύ των οστών των ψεύτικων συναρμολογούμενων κρανίων, και να τα κολλήσουν σε ότι σχήμα αυτοί φανταστούν και θέλουν, παρουσιάζοντας τα ψεύτικα αυτά κρανία ως δήθεν αρχαία "προανθρώπινα" κρανία.
Και φυσικά το κρανίο που βρήκανε δεν αποδεικνύει τίποτα, μπορείς να φτιάξεις ένα ψεύτικο κρανίο και οστά με οργανικά υλικά τις εποχής εκείνης, και να το θάψεις όπου θέλεις! και να ξεγελάσεις ακόμα και τα τεστ ραδιοχρονολόγησης, το έχουνε κάνει ήδη κάτι απατεώνες με έργα τέχνης, και ένας dealer παλαιών εγγράφων στην Αμερική, ότι θέλεις φτιάχνεις, το χρονολογείς όπως θέλεις. Αυτά τα κάνουν αυτοί οι συγκεκριμένοι εξελικτικοί απατεώνες για να πάρουν χρήματα (εφήμερη δόξα, υψηλές θέσεις, κ.α.) και κάποιοι επιχορηγήσεις, εις υγείαν των αφελών κορόϊδων!
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ''ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ'' ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΓΗ ΑΛΛΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΕΝΩΝΟΥΝ; (ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ;) ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥΣ.
Αυτό ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ καθόλου καμία θεωρία της εξελίξεως. Δεν υπάρχει σε όλο τον κόσμο ούτε ένας ενδιάμεσος σκελετός μεταξύ ανθρώπου και πιθήκου. Επίσης θα έπρεπε να είχαν ανακαλύψει πάρα πολλά εκατομμύρια ενδιάμεσους μεταβατικούς-"εξελικτικούς" σκελετούς μεταξύ των ζώων (π.χ. γάτας-σκύλου κ.α.) εάν υπήρχε η ψευτοθεωρία της εξελίξεως. Κι’ όμως δεν υπάρχει ούτε ένας σκελετός, ούτε δείγμα!
Αυτό θα μπορούσε επίσης άνετα να το χαρακτηρίσουμε ίσως και ως ανακάλυψη ενός νέου εξαφανισμένου είδους και καμίας εξέλιξης κανενός ζώου και ανθρώπου!
Είναι τόσο εύκολο να φτιάξει κάποιος από κομμάτια παλαιών αρχαίων διάφορων οστών και να τα συναρμολογήσει σε ένα οποιοδήποτε σε σχήμα κρανίο (ακριβώς σαν τα Lego-τουβλάκια που τα συναρμολογείς και τα φτιάχνεις σε ότι σχήμα θέλεις) και να το παρουσιάσει στο κόσμο δήθεν για "προανθρώπινο" κρανίο και σε ότι άλλο κρανίο θέλει, το οποίο στην πραγματικότητα θα είναι άλλο ένα ψεύτικο εύρημα και άλλο ένα ψεύτικο θεώρημα τους.   
Να και ένα άλλο "προανθρώπινο" κρανίο των εξελικτικών με τουβλάκια Lego (και αυτό πιστέψτε το!)

Ένα ακόμα εύρημα Lego των εξελικτικών (λέμε τώρα!)
Άλλη μια μεγάλη "ανακάλυψη" τους! (πιστέψτε το και αυτό!)

Επίσης θα σας αναφέρω και ένα κομμάτι από το άρθρο αυτό που οι ίδιοι ακριβώς λένε και οι ίδιοι ομολογούν και το οποίο είναι ενδεικτικό και αποδεικτικό της μεγάλης πλάνης και απάτης του ψευτο-εξελικτισμού, ώστε να μην ψαρώνετε με όλα αυτά τα ψεύτικα στημένα άρθρα που σας πετάνε!
"... Η (ψεύτικη) εξελικτική ιστορία των προγόνων των σύγχρονων ανθρώπων στην Ευρώπη παραμένει θέμα επιστημονικής διαμάχης, κυρίως λόγω της εύρεσης πολύ λίγων τόσο παλαιών απολιθωμάτων (τα οποία και αυτά είναι ψεύτικα και πλαστά συναρμολογημένα), αλλά και των αβεβαιοτήτων σχετικά με την ακριβή ηλικία τους ..."
Protagoras Theodosiou

Δεν υπάρχουν σχόλια: