Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ε,όχι και σφαγές στην Τριπολιστά!!! Ατύχημα ήταν.



Μετά την ... διόρθωση της ιστορίας όπου επιτέλους αποκαταστάθηκε η αλήθεια και μάθαμε ότι στην Σμύρνη δεν έκαναν κανένα έγκλημα οι Τούρκοι, αλλά οι Έλληνες που ήθελαν να τους δούν ποδοπατήθηκαν μεταξύ τους λόγω συνωστισμού, προβαίνουμε και στην αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την άλωση της Τριπολιτσάς.

"Μετά την διοικητική μεταβολή στην Τριπολιτσά η οποία επετεύχθη με ειρηνικές και δημοκρατικές διαδικασίες, εισήλθαν οι Έλληνες στην Τριπολιτσά. Οι Τούρκοι τους έραναν με άνθη. 


Μεγάλη συγκίνηση πλανιόταν στον αέρα και από τις δύο πλευρές. Οι Έλληνες κατά την συνήθη πρακτική, αποφάσισαν να αποδώσουν τιμές στην απερχόμενη διοίκηση. Παρατάχθηκαν, λοιπόν, για να τιμήσουν τους συμπολίτες τους Τούρκους οι οποίοι για περισσότερα από 400 χρόνια  φρόντιζαν για την ανάπτυξη της οικονομίας και των δημοκρατικών θεσμών στην περιοχή. Πρόβαλαν τα όπλα, όπως γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις, δηλαδή τις λόγχες και τις σπάθες τους για να τιμήσουν τους αδελφούς τους Τούρκους. Οι Τούρκοι, από την μεγάλη χαρά που τους είδαν μετά από μήνες, έτρεξαν να τους αγκαλιάσουν, αλλά δεν πρόσεξαν τις σπάθες και έτσι…κόπηκαν."

μία μικρή συμβολή για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: