Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ - ΜΑRFIN

Το ΜΙΝΙΟΝ και το ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ήταν Ελληνικές επιχειρήσεις που η λειτουργία τους δεν άφηνε περιθώρια ανάπτυξης στις ξένες αντίστοιχες που σήμερα κατακλύζουν την Ελλάδα και στέλνουν τα κέρδη τους στο εξωτερικό.

Η marfin είναι μια εταιρία η οποία απέδειξε την εγκληματική ξενόφιλη πολιτική των κομμάτων με το αναστήσει την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ αρπάζοντάς την από τα νύχια των κομματικών στελεχών – συνδικαλ(η)ιστών και περιορίζοντας την αυθαιρεσία των εφοπλ(η)ιστών.

Η παρουσία της marfin απέδειξε την δυναμικότητα της ελληνικής επιχειρηματικότητας που μπορεί μέσα σε ένα εχθρικό και ανθελληνικό κλίμα να δώσει δουλειά σε έλληνες, ανάπτυξη στον τόπο και σεβασμό από τους ξένους. Ο έλληνας μεγαλουργεί χωρίς το καπέλωμα του κομματικού κράτους και των εκπροσώπων των ξένων συμφερόντων.

Η υγιής ελληνική επιχειρηματικότητα είναι ο εχθρός των ξένων εταιριών και των εδώ υπαλλήλων τους, βουλευτών και «γνωστών – αγνώστων».

Τι το κοινό έχουν αυτές οι μεγάλες επιχειρήσεις;

Το ΜΙΝΙΟΝ και το ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ κάηκαν στις αρχές της δεκαετίας του ’80 αφήνοντας πίσω τους εκτός από τους ανέργους και τουλάχιστον δύο νεκρούς που κάηκαν ζωντανοί. Μετά από αυτό φύτρωσαν σαν τα μανιτάρια ξένα παρόμοια πολυκαταστήματα.

Οι δολοφόνοι αναρχοτεμπέληδες έκαναν το ίδιο στην marfin. Άφησαν πίσω τους νεκρούς. Ο στόχος είναι ο ίδιος. Η πλήρη υποταγή των ελλήνων στα ξένα οικονομικά συμφέροντα.

υ.γ σχετικό με τα γεγονότα η ανάρτηση
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/05/blog-post_2257.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: