Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Ομολογία εσχάτης προδοσίας: παραδώσαμε την χώρα στους ξένους

μετά το “ευχαριστώ” στους Αμερικανούς του Σημίτη, μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Λίγο πριν ο Σαμαράς είχε εγκαλέσει τον Πρωθυπουργό ότι για πρώτη φορά στα χρονικά, νομοσχέδιο περιείχε κομματική προπαγάνδα. Ο πρωθυπουργός λοιπόν απέρριψε αυτόν τον ισχυρισμό μετά βδελυγμίας με το ακλόνητο επιχείρημα: “Δεν το γράψαμε εμείς το νομοσχέδιο! Το έγραψε η Τρόικα, το ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα!!!”. Δείτε το βίντεο να ακούσετε ακριβώς τα λόγια του για να μη νομίζετε ότι υπερβάλλουμε και διαβάστε τη συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ
http://olympia.gr/2010/05/10/papandreou-imf/
Φανταστείτε λοιπόν να γράφαμε εμείς οι “κακόπιστοι” και “Συνωμοσιολόγοι” ότι το νομοσχέδιο ΔΕΝ το έγραψε η κυβέρνηση αλλά κάποιοι ξένοι που πρόκειται να θησαυρίσουν με απόφαση της κυβέρνησης. Θα είχαν σηκωθεί και οι πέτρες.


Και όμως, ο ίδιος ο μέγας αρχηγός κάνει αυτή την οικτρή παραδοχή ως αντεπιχείρημα. Αντί λοιπόν να παγώσουν όλοι στο κοινοβούλιο, τα Πασοκοειδή αρχίζουν και χειροκροτούν με μανία! Αρχίζουν οι ανεγκέφαλοι και ανεύθυνοι που καπηλεύθηκαν την ψήφο του Ελληνικού λαού να αποθεώνουν τον άνθρωπο που βγάζει ΑΧΡΗΣΤΟ όλο το υπουργικό συμβούλιο και ανάγει τους αδιαφανείς ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ σε Υπερκυβέρνηση!


Και όμως, Χειροκρότησαν. Χειροκρότησαν και ψήφισαν. Όχι μόνο οι τεμπέληδες και κρατικοδίαιτοι ΠΑΣΟΚοι αλλά και αυτοί του ΛΑΟΣ. Με Εθνική υπερηφάνεια μάλιστα. Για τον Άδωνι, τον Κυριάκο και τον Μαυρουδή θα τα πούμε άλλη στιγμή γιατί είναι ακατάληπτη η απόφαση τους αφού και οι τρεις έχουν δουλέψει και δεν είναι παχύδερμα του κρατικού σωλήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: