Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ. ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ …ΚΛΑΠΗΚΑΝ

ΧΑΡΙ ΜΑΡΚΟΠΟΛΟΣ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕΪΝΤΟΦ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

Ενας μεγάλος Ελληνας! Εκ των μεγαλυτέρων όλων των εποχών, αν πιστέψουμε τα λεγόμενα των αμερικανικών media. Ο Χάρι Μαρκόπολος, ο άνθρωπος που αποκάλυψε το σκάνδαλο Μέιντοφ. Την μεγαλύτερη «πυραμίδα» όλων των εποχών, την κλοπή 65 δισ. δολαρίων από ευφάνταστους επενδυτές ανά την υφήλιο.

Ο Χάρι Μαρκόπολος, αποκελείπτει ότι: "Ένας Έλληνας που εργάζεται σε πολύ γνωστή εταιρεία συμβούλων στις ΗΠΑ, μου αποκάλυψε κατ' ιδίαν ότι ο Μέιντοφ έφαγε περισσότερα από 1 δισ. ευρώ από Έλληνες! Οι συνεργάτες μου και εγώ, ωστόσο, δεν εντοπίσαμε κανένα λογαριασμό που να προέρχεται από την Ελλάδα. Πρόκειται, λοιπόν, για αδήλωτα εισοδήματα, μη φορολογημένα, που διοχετεύτηκαν μέσα από κρυφούς λογαριασμούς και off shore εταιρείες, οπότε τα θύματα δεν πρόκειται να γνωστοποιήσουν το γεγονός παρά μόνο στο οικογενειακό τους περιβάλλον. Αν καταγγείλουν την απάτη δημόσια, τότε οι ελληνικές αρχές θα κινήσουν εις βάρος τους δικαστικές, διαδικασίες αφού θα πρέπει να εξηγήσουν την προέλευση των χρημάτων και να αποδώσουν τους ανάλογους φόρους. Γι' αυτό πιστεύω ότι δεν θα μιλήσει κανείς".

 (διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=148115 )

Σχόλιο



Ξέρετε τι σημαίνουν αυτά που αποκάλυψε για το χρήμα που φεύγει στο εξωτερικό;


Ότι οι έλληνες πολιτικοί και κυβερνήτες δέχτηκαν τις … συμβουλές από ξένους επιχειρηματίες να καταστρέψουν την ελληνική βιοτεχνία και βιομηχανία – κάτι που με την βοήθεια συνδικαλιστών και νομοθετημάτων το πέτυχαν – για να μην γίνονται εξαγωγές, να μην έχουμε εισροή χρήματος και να γίνουμε καταναλωτές των ξένων προϊόντων, υπέρ της τσέπης των ξένων φυσικά.


Για να μην ξεσηκωθεί ο λαός λόγω της έλλειψης χρήματος, οι καλοί αυτοί ξένοι επιχειρηματίες μας … δάνεισαν. Και οι πολιτικοί μας, που νοιάζονται για τον λαό, δέχτηκαν αντί για επιχειρήσεις να έχουμε… δάνεια. Έτσι, γίνονταν για χρόνια οι πληρωμές των υπαλλήλων στην Ελλάδα. Με δανεικά.

Και όχι μόνο, αφού από αυτά τα δανεικά αποκτήθηκαν οι τεράστιες περιουσίες, ένα μικρό μέρος των οποίων είναι το 1 δισ. που έφαγε ο Μέιντοφ.
Κατάλαβες Έλληνα; Αντί για επιχειρήσεις και ανάπτυξη, αρπαγή. Και σύ τώρα πλήρωνε για αυτά που άλλοι φάγανε.Να όμως που οι δανειστές ζητάνε και το κεφάλαιο και τους τόκους – και είναι φυσικό. Λεφτά θέλουν οι άνθρωποι. Δεν μας δάνεισαν για την ψυχή της γιαγιάς τους.


Έτσι, με την … ανεξάρτητη πολιτική των …. Ελληνικών κυβερνήσεων, η χώρα έχει υπερχρεωθεί. Όμως κανένα κράτος δεν είναι επιχείρηση. Ούτε υποχρεώνεται να εγκαταλείπει τους πλουτοπαραγωγικούς του πόρους για να ικανοποιήσει τα ψώνια που ψοφάνε να δούν την μούρη τους στην πολιτική ε(α)λιτ της χώρας.


Η Ελλάδα είναι μαγαζί γωνία. Και δεν πτωχαίνει.


Υ.Γ. Επί χούντας, ο τότε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ρώτησε τον υποψήφιο πρόεδρο των Η.Π.Π. πόσα χρειάζεται να τους δανείσουν για να κάνουν τον προεκλογικό τους αγώνα. Τελικά, μήπως οι στρατιωτικοί ξέρουν καλύτερα να διοικούν μια χώρα;


Δεν υπάρχουν σχόλια: