Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Παράνομα Τζαμιά στην Αθήνα

ΕΡΩΤΗΣΗ


ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



Σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες πολιτών κατοίκων του κέντρου της Αθήνας και συγκεκριμένα της περιοχής πέριξ του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών, στις οδούς Προκονήσου 3 και επίσης Αλκαμένους και Αγορακρίτου λειτουργούν παράνομα μουσουλμανικά τζαμιά από λαθρομετανάστες. Οι Έλληνες πολίτες διαμαρτύρονται έντονα για αυτήν την κατάσταση αφού οι αλλοδαποί οι οποίοι σε καθημερινή βάση συγκεντρώνονται στους συγκεκριμένους χώρους διαταράσσουν την ηρεμία της περιοχής, δημιουργούν επεισόδια, ενώ υποβαθμίζουν αισθητά την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Συνεπώς ερωτάσθε,

Τι πρόκειται να πράξετε για την παύση της λειτουργίας των παρανόμων τζαμιών τα οποία αποτελούν εστίες υποβάθμισης, παρανομίας, και θρησκευτικού φονταμενταλισμού στο κέντρο των Αθηνών;

Αθήνα 22.02.2010

Οι ερωτώντες Βουλευτές

Αθανάσιος Πλεύρης, Βουλευτής Α’ Αθηνών

Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης, Βουλευτής Β’ Αθηνών

Το ερώτημα και η απάντηση εδώ


http://www.thanos-plevris.gr/boyli/paranoma-tzamia-stin-athina.html


Σχόλιο
Δεν το πιστεύω.

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνονται τέτοια πράγματα και μάλιστα εν γνώσει των αρχών –Νομαρχίας, Δημοτικής Αστυνομίας, Δήμων, Διαμερισμάτων.

Και όμως, πλην των όσων κατήγγειλαν οι βουλευτές, κυκλοφορεί ευρέως ότι σε χώρους –καταστήματα- ενώ δόθηκε άδεια για λειτουργίας … φροντιστηρίων αραβικής γλώσσας, στην πραγματικότητα λειτουργούν παράνομα τζαμιά. Το τι γίνεται εκεί και το πόσο μεγάλη αγάπη έχουν αυτοί οι άνθρωποι για την Ελλάδα και τους Ορθοδόξους έλληνες που τους «φιλοξενούν», παρ’ ότι ήρθαν ακάλεστοι, το γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: