Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΗΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Είπαμε και το ξαναλέμε. ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Τα δάνεια που λαμβάνουν τα κόμματα που κυβερνούν από την Ευρώπη είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτά που έχουν πάρει οι Γερμανοί με τους συμμάχους τους από την Ελλάδα. Καταστροφές λόγω των πολέμων, αναγκαστικό δάνειο – μόνο από την Γερμανία – ξεπερνά το χρέος της Ελλάδος. Βάλτε τα χρέη της Τουρκίας που ανέρχονται σε περισσότερα από 20 δισ. Ευρώ. Βάλτε και το κλεμμένο χρήμα από τα κομματικά στελέχη και τους νταβατζήδες της «δημοκρατίας» που κοιμούνται στις τράπεζες της Ελβετίας. Σύνολο: μας χρωστάνε και ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.

Ας αρχίσει να μαζεύει τα χρεωστούμενα η κυβέρνηση από τις εταιρίες προς το ΙΚΑ και τους φόρους. Βάλε και μερικά εκατομμύρια που κονόμησε από την απεργία, να τα χρήματα.

Αλλά για να μαζευτούν χρειάζονται @@.

Και όπως είπε ένας φίλος, κάποτε κυβερνούσαν την Ελλάδα άνδρες που είχαν @@. Σήμερα την κυβερνούν τα @@.

Σήμερα που ανησυχούν, δήθεν, για το μέλλον της χώρας και πιθανή αποπομπή της από την Ε.Ε, η απάντηση είναι απλή και την ξέρουν καλά οι λασπολόγοι και τρομολάγνοι. Η ΕΛΛΑΔΑ είναι ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ. ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Αν χρεοκοπήσουν την ΕΛΛΑΔΑ, τέλος τα γεωστρατηγικά σχέδια για την μέση Ανατολή και τον έλεγχο των Στενών. Αν πάλι περάσει ο έλεγχος στους Άραβες, τέλος η Ευρώπη. Χωρίς Ελλάδα και χωρίς έλληνες η Ε.Ε. θα παραμείνει απλά μια ένωση εμπόρων και βιομηχάνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: