Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΝΗΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Κηρύχθηκε για αύριο απεργία από τους συνδικαλιστές στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Έχω μια μεγάλη απορία. Αυτοί οι συνδικαλιστές δεν είναι ενεργά στελέχη των κομμάτων που διέλυσαν την ελληνική κοινωνία και την ελληνική οικονομία; Γιατί ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ από τα κόμματά τους, διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική τους; Άρα, κάτι πονηρό κρύβεται πίσω από την απεργία, όπως και από κάθε απεργία.



Έλληνα εργαζόμενε. Μην αφήσεις ούτε ένα ευρώ στα ταμεία των κομμάτων. Μην ξεχνάς ότι οι συνδικαλιστές με την συμπεριφορά τους κατέστρεψαν κάθε προσπάθεια ελληνικής επιχειρηματικότητας και με την βοήθειά τους τα κυβερνητικά κόμματα ξεπούλησαν την περιουσία ΣΟΥ στους ξένους.


Κανείς να μην συμμετάσχει στην απεργία αυτή.


Να βάλουν τους λαθρομετανάστες να απεργήσουν. Αυτοί όχι μόνο δεν πληρώνουν τίποτα αλλά τους έχουν δώσει και προνόμια. Αυτούς να καλέσουν οι συνδικαλιστές που τόσο κόπτονται για τα «δικαιώματα» των λαθρομεταναστών ενώ εσένα ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕ σε έχουν μόνο για την ψήφο.


Πάψε να είσαι το κορόιδο των κομμάτων και των στελεχών τους των συνδικαλιστών. Εργάσου για το καλό το δικό σου και της πατρίδας σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: