Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

1. Ιθαγένεια δεν θα δοθεί στους Αλβανούς, διότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι Αλβανοί, οι οποίοι είναι σε εμπόλεμη κατάσταση με την Ελλάδα. Μπορεί η Ελλάδα επί Ανδρέα Παπανδρέου και ΥΠΕΞ Κ. Παπούλια να ήρε το εμπόλεμο με την Αλβανία, η Αλβανία όμως δεν έπραξε το ίδιο με την Ελλάδα. Και επειδή η Αλβανία είναι όμορος χώρα, η απόδοση ελληνικής ιθαγένειας στους Αλβανούς θα σημάνει μειονοτικά δικαιώματα σε βάρος μας – με πρώτο το θέμα της Τσαμουριάς που συστηματικά εγείρουν. Επί πλέον, εκκρεμεί το θέμα της Βορείου Ηπείρου. Σύμφωνα με την διάσκεψη της ειρήνης, μετά την ένωση των Γερμανιών πρέπει η Ελλάδα να ζητήσει την ενσωμάτωση της Βορείου Ηπείρου στην υπόλοιπη ελεύθερη Ελλάδα από τους υπουργούς εξωτερικών των νικητριών δυνάμεων. Συμπερασματικά: η απόδοση ελληνικής ιθαγένειας στους Αλβανούς θα σημάνει με μαθηματική ακρίβεια πόλεμο με την Αλβανία και εσωτερικές συγκρούσεις στην Ελλάδα.

2. Ιθαγένεια δεν θα δοθεί σε Σκοπιανούς. Ήδη τα απομεινάρια του συμμοριτοπόλεμου περιμένουν να αυξηθεί το ποσοστό τους με την απόδοση ιθαγένειας ώστε να απαιτήσουν από την Ευρώπη την ένωσή τους με τα Σκόπια και θα αποκτήσουν πλεονέκτημα στο να αναγνωρισθεί η περιοχή αυτή με το όνομα Μακεδονία ζητώντας παράλληλα και την παραχώρηση στης ελεύθερης Μακεδονίας στους σκοπιανούς. Με τα Σκόπια, επί εποχής Γιουγκοσλαβίας, εκκρεμεί η ένωση των περιοχών Γευγελής και Μοναστηρίου με την υπόλοιπη Ελλάδα.


3. Ιθαγένεια δεν θα δοθεί στου Βούλγαρους, διότι ως μέλη της Ε.Ε. δεν την χρειάζονται. Με αυτούς θα πρέπει να μπει ένα φρένο στις συνταξιοδοτήσεις, διότι ενώ δηλώνουν κάτοικοι Ελλάδος για να παίρνουν σύνταξη από την Ελλάδα – μεγαλύτερη από την αντίστοιχη της χώρας τους – δεν κατοικούν μόνιμα στην Ελλάδα όπως ψευδώς δηλώνουν. Κάτι ανάλογο κάνουν και οι μουσουλμάνοι τουρκογενείς της Θράκης οι οποίοι ζουν στην Τουρκία και έρχονται εδώ μόνο για να ψηφίσουν και να εισπράξουν τις συντάξεις τους.


4. Ιθαγένεια δεν θα δοθεί στις μουσουλμανικές ορδές που εισέβαλλαν στην Ελλάδα. Η απόδοση ιθαγένειας θα σημάνει ότι η κυβέρνηση αναγνωρίσει την κτηνωδία των παραδόσεών τους και την ανυπαρξία ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις γυναίκες, τις οποίες κατά δήλωση ηγέτη τους τις θεωρούν ως … κομοδίνα. Άνθρωποι που δεν αναγνωρίζουν βασικές αρχές ανθρωπισμού δεν έχουν θέση στην Ορθόδοξη, δημοκρατική και προοδευτική Ελλάδα. Άνθρωποι που δεν σέβονται κανέναν, δεν τους αναγνωρίζει κυριαρχικά δικαιώματα κανένας.


5. Ιθαγένεια δεν θα δοθεί σε κανέναν άλλο πλην των βορειοηπειρωτών που ακόμη περιμένουν να τους αναγνωρισθεί η ελληνικότητά τους από την επίσημη πολιτεία.


6. Ιθαγένεια δεν θα δοθεί σε κανέναν άλλον πλήν των Ελλήνων Ορθοδόξων της Συρίας, του Λιβάνου και της Παλαιστίνης, που ενώ το ζήτησαν, η ελληνική πολιτεία αρνήθηκε να τους την χορηγήσει.


7. Ιθαγένεια δεν θα δοθεί σε κανέναν αλλοεθνή και αλλόθρησκο διότι ο ελληνικός λαός δεν ψήφισε την παρούσα κυβέρνηση και την παρούσα βουλή για να απεμπολεί τα βασικά κυριαρχικά και πολιτικά δικαιώματα του ελληνικού λαού.


8. Ιθαγένεια δεν θα δοθεί γιατί υπάρχει και το Γουδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: