Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΑΝΙΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Κα Διαμαντοπούλου. Ως υπουργός Παιδείας κλπ. θα έπρεπε να έχετε αντιληφθεί ότι η χώρα στην οποία παίζετε πολιτικό ρόλο είναι χριστιανική ορθόδοξη. Ως υπουργός είστε υποχρεωμένη να σέβεστε και να προωθείτε την παράδοση - την εθνική και την θρησκευτική - του λαού που σας τίμησε.


Αν κα Διαμαντοπούλου θέλετε να επιβάλλετε στον λαό τις δικές σας (;) απόψεις, αυτό σημαίνει αυθαιρεσία – και στην πολιτική ονομάζετε δικτατορία και φασισμός.

Όσον αφορά τα περί σεβασμού των άλλων, να σας θυμίσω ότι η χώρα μας δεν κατοικείται από μετανάστες, αλλά από έλληνες ορθοδόξους. Και φυσικά δεν διανοήθηκε κανείς να εξοντώσει τους αλλοδαπούς – λαθρομετανάστες, αλλά έχουν αυτοί την υποχρέωση να σέβονται την χώρα στην οποία ήλθαν με το έτσι θέλω. Διότι έχει ο λαός και την θέληση και την δύναμη να προστατέψει και τον εαυτό του και την θρησκευτική και εθνική ιδιαιτερότητά του. Αν ρίξετε μια ματιά στην ιστορία του λαού αυτού, που όπως φαίνεται αρέσκεστε να τον «σνομπάρετε», θα καταλάβετε.

Τα πιο πάνω δεν ισχύουν μόνο για εσάς, κα υπουργέ, αλλά και για όποιον, αν και έχει ψηφισθεί από τον λαό, συμπεριφέρεται σαν τσιφλικάς και κατακτητής. Λίγη προσοχή και φιλότιμο δεν θα έβλαπτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: