Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Προπαγάνδα υπέρ των συλληφθέντων «φερομένων ως τρομοκρατών» από την τηλεόραση.

Ο Εγκληματολόγος κ. Τ. συσχέτισε τις βόμβες των καλοταϊσμένων νεαρών με την έκρηξη της ανεργίας.


Αυτό δεν είναι πόρισμα επιστημονικής έρευνας και ανάλυσης, αλλά συνδρομή και δικαιολόγηση των παραβατικών ατόμων.

Διότι, ουδεμία σχέση έχουν τα πλουσιόπαιδα που για να διασκεδάσουν την ανία τους βάζουν βόμβες και δολοφονούν ή τρομοκρατούν τον κόσμο με την «έκρηξη της ανεργίας».

(Αμφιβάλλω αν θα υπήρχε υποστήριξη προς τους συλληφθέντες αν ήταν φτωχόπαιδα)

Η έκρηξη της ανεργίας» δεν δημιουργεί εκρήξεις βομβών, που δεν γεμίζουν το στομάχι, αλλά γίνεται το «πάτημα» για άλλου είδους υποταγής των φτωχών και πεινασμένων ανθρώπων στους εμπόρους των εθνών.

Στην Ελληνική Ορθόδοξη κοινωνία τα φαινόμενα εγκληματικών ενεργειών, που παρουσιάζονται τα τελευταία χρόνια κατά μίμηση των άθεων ή αιρετικών κοινωνιών, οφείλονται κατά κύριο λόγο στην πίεση που δέχεται η κοινωνία από όλες της ολέθριες ξένες ιδεολογίες να καταστραφεί η συνοχή της ελληνικής κοινωνίας που συνδετικό ιστό έχει την ορθόδοξη πίστη και τις ελληνικές παραδοσιακές αρχές. Και βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στην ηθελημένη από την πολιτική ηγεσία όλων των κομμάτων και χρωμάτων διάλυση της παιδείας και της οικογενείας.

Η οποιαδήποτε παραβατικότητα που καμουφλάρεται με ιδεολογικό μανδύα έχει σαν αφετηρία της την μετά την χούντα εποχή όπου το κύριο σύνθημα όλων των κομμάτων και ιδεολογημάτων ήταν «ανοχή στην παραβατικότητα».

Όλοι οι μεγάλοι διεθνείς εγκληματολόγοι σαν πρώτο αίτιο παραβατικότητας των νέων θεωρούν την η ανύπαρκτη οικογενειακή θαλπωρή και την μετατροπή του ανθρώπου – και κατ’ επέκταση της οικογένειας - σε αποκλειστικά και μόνο οικονομικό μέγεθος.

Σύμφωνα με τους ίδιους μεγάλους εγκληματολόγους και διανοητές η ανυπαρξία της παιδείας και η μετατροπή των σχολείων σε χώρους προπαγάνδας ιδεολογιών που αδιαφορούν για τον άνθρωπο δημιουργούν αισθήματα μειονεξίας και ανασφάλειας στους νέους τους οδηγούν στην ένταξή τους σε παραβατικές ομάδες για να βρούν αυτό που οι οικονομικές θεωρίες της εποχής τους έχουν στερήσει, την ανθρωπιά και την κοινωνικότητα. Όλοι δέχονται ότι σημαντικό στοιχείο στην παραβατικότητα παίζει και η οικογενειακή καταβολή – κληρονομικότητα. Αναγνωρίζουν όμως την τεράστια συμβολή της παιδείας στην βελτίωση των κληρονομικών αδυναμιών-προβλημάτων αλλά και την βελτίωση του ανθρώπου μέσω της παιδείας. Η καταστροφή της παιδείας και η μεταστροφή της σε προπαγάνδα και του παιδιού σε μελλοντικό οικονομικό μέγεθος, έχει σαν κύριο στόχο τον εγκλωβισμό του παιδιού είτε στην κληρονομική αδυναμία είτε στην κοινωνική παραβατικότητα.

Η «έκρηξη της ανεργίας» οφείλεται στην συστηματική καταστροφή της ελληνικής βιομηχανίας και βιοτεχνίας, της μείωσης του αγροτικού και κτηνοτροφικού δυναμικού από τις ιδεολογίες που βάζουν τώρα τα «παιδιά» να βάζουν βόμβες αντί να πάνε να δουλέψουν στα χωράφια.



Διότι, όπως λένε όλοι οι ειδικοί εγκληματολόγοι και ψυχολόγοι, η εργασία δίνει διέξοδα στα ψυχικά προβλήματα και βελτιώνει την διάθεση του ατόμου – η εργασία, και όχι η χωρίς παραγωγή μισθοδοσία από το δημόσιο, όπως διάφοροι θέλουν να επιβάλλουν στην ελληνική κοινωνία επιβαρύνοντας και άλλο τους αληθινά εργαζομένους. Και εργασία υπάρχει και στο εργοστάσιο, και στον αγρό και στα ζώα.

Πονάμε αυτά τα παιδιά, τα οποία όμως τον μόνο πόνο που έχουν είναι το να βρουν τρόπο να διασκεδάσουν την ανία τους. Αλλά ο πόνος μας δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ανοχή της όποιας εγκληματικής δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: