Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Η Ελλάς χρειάζεται απαραιτήτως άμεση επανεκκίνηση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Από ό,τι φαίνεται συνεχίζεται η ειδωλολατρία με την χρήση λέξεων καί φράσεων ταμπού και ο βομβαρδισμός του λαού με αυτές.

Το νέο «φρούτο» είναι η «δημόσια υγεία». Αποφασίστηκε από το ΣτΕ ότι ο εμβολιασμός για τον ταχέως μεταλλασσόμενο ιό είναι υποχρεωτικός για παιδιά σχολικής ηλικίας και μελλοντικά για όσους θέλουν να ταξιδέψουν, δηλαδή ένα εμβόλιο που προέρχεται με στέλεχος του ιού ήδη πεπαλαιωμένο.

Επειδή Ορθόδοξος Χριστιανός σημαίνει αυτός που δέχεται ΜΟΝΟ το σωστό, εξηγούμε στους αξιότιμους του ΣτΕ ότι η δημόσια υγεία εξαρτάται απόλυτα από την ατομική – προσωπική υγεία. Δεν μπορείς δηλαδή να επιβάλεις με την δικαιολογία της δημόσιας υγείας ένα εμβόλιο που επεμβαίνει άμεσα στο σώμα του ανθρώπου και επομένως επηρεάζει ίσως θετικά και ίσως αρνητικά τον άνθρωπο. Αυτό καταπατά άμεσα τα ανθρώπινα και ατομικά δικαιώματα. Ούτε μπορείς να επιβάλεις εμβόλιο π.χ. σε αλλεργικούς. Δεν μπορείς επίσης να επιβάλεις περιορισμό μετακίνησης σε όσους δεν έχουν κάνει εμβόλιο – δεν είναι κρατούμενοι και δεν είστε δεσμοφύλακες.

Δεν μπορείς – τέλος για να μην λέμε πολλά - να μην ελέγχεις την υγεία εκατοντάδων χιλιάδων που εισέρχονται ανεξέλεγκτα σε μία χώρα και να απαιτείς εμβολιασμό στους κατοίκους – ιδιοκτήτες της χώρας.

Η Ελλάς χρειάζεται απαραιτήτως άμεση επανεκκίνηση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: