Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

'' Δεν σε κουράζει το τρέξιμο, αλλά σε κουράζει η μάνα σου ;;; '' Ημιμαραθώνιος Κρήτης



Τα... σπάει το διαφημιστικό του 3ου Ημιμαραθωνίου Κρήτης!!! που αναμφισβήτητα σκορπά χαμόγελα σε όλους όσους το βλέπουν...!!!!!!! Η αθάνατη Ελληνίδα μάνα είναι ικανή για όλα. Ακόμα και να τρέξει στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης στο... πλευρό του γιου της! Με ένα ιδιαίτερα πετυχημένο διαφημιστικό σποτ και με σύνθημα '' δεν σε κουράζει το τρέξιμο, σε κουράζει η μάνα σου'', οι υπεύθυνοι του Ημιμαραθωνίου Κρήτης προετοιμάζονται για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός της Κρήτης, στην 1 Οκτωβρίου, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι οι δηλώσεις συμμετοχής άνοιξαν! Ο Σύλλογος ΑΘΛΗ.Σ.Υ διοργανώνει την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2017 για τρίτη χρονιά τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης (21χλμ) και για τέταρτη χρονιά τους παράλληλους αγώνες δρόμου Arkalochori Street Run 5χλμ - 10χλμ - 1000 μέτρων στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης. Σκοπός των αγώνων είναι να προβληθεί πόσο σημαντική είναι για την υγεία μας η άσκηση. Το τρέξιμο και το περπάτημα είναι η πιο εύκολη άσκηση καθώς είναι οι πιο φυσικές κινήσεις του ανθρώπου.
Στον αγώνα μπορούν να τρέξουν και να περπατήσουν άνθρωποι με οποιαδήποτε φυσική κατάσταση και κάθε ηλικίας, από 6 έως 106 χρονών.
Απολαύστε το! ΠΗΓΗ http://www.cretalive.gr
This channel is NON PROFIT, NON-COMMERCIAL! Videos may contain copyrighted material . All trademarks and copyrights remain the property of their owners.
Copyright Disclaimer: Citation of articles and authors in this report does not imply ownership. Works and images presented here fall under Fair Use Section 107 and are used for commentary on globally significant newsworthy events. Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for fair use for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research.«….Πνευματικά δικαιώματα: Αποποίηση. Σύμφωνα με το άρθρο 107 τού νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας τού 1976, έχει υπάρξει πρόβλεψη γιά την "δίκαιη χρήση" γιά λόγους όπως η κριτική, το σχόλιο ειδήσεων, η διδασκαλία, η υποτροφία, και η έρευνα. Δίκαιη χρήση είναι η χρήση που επιτρέπεται από τον νόμο πνευματικών δικαιωμάτων που θα μπορούσαν αλλιώς να παραβιάζουν. Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, εκπαιδευτικές ή προσωπικές συμβουλές• χρήση τής ισορροπίας υπέρ τής δίκαιης χρήσης….».

Δεν υπάρχουν σχόλια: