Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Κάτω τα ξερά σας από τους ορθόδοξους χριστιανούς ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ

Στόχος η ψυχή μας! Το Σάββατο το βράδυ, δύο άτομα, ένας γηγενής νεαρός και μια γυναίκα ασιατικής καταγωγής, μοίραζαν στον Πειραιά φυλλάδια, προσπαθώντας να προσηλυτίσουν Έλληνες ορθόδοξους χριστιανούς σε προτεσταντικές σέκτες! Χαμογελώντας προσποιητά,
προσέγγιζαν περαστικούς και έδιναν έντυπα.

Μάρτυρες των συμβάντων, εκατοντάδες πολίτες, που έκαναν εκείνη την ώρα (γύρω στις 9 το βράδυ) τον περίπατό τους στο κέντρο του Πειραιά. Αυτά τα κάνουν οι της Νέας Τάξης Πραγμάτων ανενόχλητοι, το 2014, σε μια χώρα ορθόδοξη χριστιανική! Στόχος, τα νεαρά παιδιά, μιας και το Σάββατο το βράδυ, οι δρόμοι γύρω από την Πλατεία Κοραή, γεμίζουν από νεαρά παιδιά και όχι μόνο, μιας και στην Πλατεία λειτουργούν πολλές επιχειρήσεις εστίασης.
Φυσικά, όλοι αυτοί των σεκτών της Νέας Τάξης Πραγμάτων, στοχεύουν στην άλωση των ψυχών νεαρών – αν και όχι μόνο- συμπολιτών μας, στην άλωση των ψυχών όλων όσων η ηθική κρίση και η οικονομική κατάρρευση κατέστησαν ψυχικά ευάλωτους, όλων όσων δεν μπορούν να βρουν εργασία και να εξασφαλίσουν τα προς το ζην, όλων όσων είναι μοναχικοί και όλων όσων αισθάνονται απόγνωση.
Η ΣΑΠΙΑ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ
Ο κόσμος αντιμετώπιζε τους διανομείς του υλικού με αδιαφορία και οι κάδοι γύρω από την Πλατεία γέμισαν με το υλικό που διανεμόταν. Το φυλλάδιο, προπαγανδίζει υλικό (όπως πχ μια κινηματογραφική ταινία που γυρίστηκε από τη Warner Bros – το σύστημα έβαλε τα μεγάλα μέσα) το οποίο διανέμεται δωρεάν, εφόσον όμως «ζητηθεί», για να καταγραφούν στοιχεία που συνιστούν προσωπικά δεδομένα και οι ενορχηστρωτές αυτής της μεθόδευσης να αποκτήσουν «πρόσβαση» στον όποιον «ενδιαφερόμενο».
Το ερώτημα εδώ που προκύπτει, είναι ποιος τα χρηματοδοτεί όλα αυτά: «Μπορείτε να αποκτήσετε το ενημερωτικό (σ. σ. προσέξτε, ‘ενημερωτικό’, λες και κάνουν ιεραποστολή στην Αφρική ή στην Ασία!) πακέτο που περιλαμβάνει το Κατά Λουκά Ευαγγέλιο, το DVD της ταινίας ‘Ιησούς’ και άλλες πληροφορίες ΔΩΡΕΑΝ με την παράδοση του κουπονιού που υπάρχει στην άκρη αυτού του εντύπου, χωρίς καμία επιβάρυνση ή υποχρέωσή σας ή στο ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ που αναφέρεται στο λευκό πλαίσιο στο δεξί μέρος της σελίδας ή στο Βιβλιοπωλείο «Ο λόγος» Εμμ. Μπενάκη 28, Αθήνα και στο Βιβλιοπωλείο «Επιστήμη & Πίστη» Εμμ. Μπενάκη 3, Αθήνα». Αυτά λέει το φυλλάδιο που οι προτεστάντες διένειμαν, στο οπισθόφυλλό του.
Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ
Η επιχείρηση προσηλυτισμού, έχει στηθεί καλά και είναι εμφανές ότι χρηματοδοτείται από το εξωτερικό. Τα κονδύλια ρέουν και το υλικό διανέμεται, ενώ έχουν επιλεχτεί και λειτουργούν ήδη, όπως φαίνεται, σημεία διανομής στο κέντρο των Αθηνών. Επίσης, υπάρχει πλέον και μια ιστοσελίδα – δίαυλος προτεσταντικής προπαγάνδας (www.christ.gr), αλλά κι ένα τηλεφωνικό κέντρο το οποίο υποδέχεται «αιτήματα», απαντά σε «ερωτήματα» και «παραπέμπει» στους αρμόδιους για τα «περαιτέρω».
Οι παραπάνω τύποι, λειτουργούν ασύδοτα και ανενόχλητοι κάτω από τη μύτη των αρμοδίων, που απλά, είτε αδιαφορώντας, είτε κάνοντας πως δεν βλέπουν, είτε συνεργώντας, δεν προστατεύουν τους πολίτες, ως όφειλαν, από πράξεις επιθετικού προσηλυτισμού. Άλλωστε, δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που όλοι ζήσαμε μια έξαρση της προπαγάνδας των Σαϊεντολόγων, οι οποίοι, παρά τις δικαστικές αποφάσεις εναντίον τους, συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, σαν να μην τρέχει τίποτα και να διανέμουν – υπό τα αδιάφορα βλέμματα των αρμοδίων - το υλικό τους.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ
Θα το ξαναπούμε για τους αναγνώστες μας: η Ορθοδοξία παρέχει ΟΛΕΣ τις απαντήσεις στα ερωτήματα & προβλήματα που σήμερα ταλανίζουν τον σύγχρονο άνθρωπο. Είναι αναρίθμητοι όσοι περνώντας την πόρτα της «ΕΩ» μας λένε πως «αν δεν είχαμε σήμερα την ορθοδοξία, δεν θα ξέραμε τι θα είχαμε απογίνει». Έτσι είναι.
Ας γυρίσουμε όλοι λοιπόν την πλάτη μας σε όλους όσοι, εκμεταλλευόμενοι την κρίση, προβαίνουν σε εμπόριο ελπίδων, ρημάζοντας ανθρώπινες ζωές που δοκιμάζονται ελέω της συγκυρίας. Ας πούμε ηχηρά σε όσους μοιράζουν το υλικό που βλέπετε στις φωτογραφίες, ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ τη σάπια και αιρετική πραμάτεια τους. Τα νέα παιδιά, πρέπει να ενημερωθούν για τον κίνδυνο των αιρέσεων. Και κάτι τελευταίο, σε κάποιους που αυτοπροσδιορίζονται «χριστιανοί»: το να προσηλυτίζουν σε μια χριστιανική χώρα, είναι ακατανόητο, τους εκθέτει και αποκαλύπτει τα πραγματικά τους κίνητρα. Το ποια είναι αυτά τα κίνητρα, νομίζω πως όλοι τα αντιλαμβανόμαστε.
Νίκος Χιδίρογλου
http://lithosfotos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: