Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Αγανακτισμένοι πολίτες


Αγανακτισμένοι πολίτες ήταν το ένα εκατομμύριο λαού που συγκεντρώθηκε από τον Μακαριστό Χριστόδουλο για να απαιτήσει την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες και να μην θίγει κανείς την πίστη του λαού.

Αγανακτισμένοι πολίτες είναι οι χιλιάδες κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα και των γύρω περιοχών που ζητούν τα αυτονόητα: Ασφάλεια στην πόλη, την γειτονιά, το σπίτι του, την πατρίδα.
Αγανακτισμένοι πολίτες ήταν αυτοί –οι δεκάδες χιλιάδες που αρνούνται το φακέλωμα από εταιρίες μέσω της «κάρτας πολίτη».
Τα κανάλια δεν είδαν εκεί αγανακτισμένους πολίτες;  Γιατί αυτούς δεν τους είδαμε από τα δελτία ειδήσεων; Σε τι διαφέρουν οι άλλοι… αγανακτισμένοι πολίτες από αυτούς που προανέφερα;

Αγανακτισμένοι είναι φυσικά και όσοι στελεχώνουν οργανισμούς που ελέγχουν την … σεξουαλική ζωή των χταποδιών – και πληρώνονταν από όλους μας. Και επειδή τώρα η μάσα κόβεται – στέρεψαν τα κονδύλια του κορόιδου λαού  - αγανάκτησαν.

Αγανακτισμένοι είναι όσοι διορίστηκαν από το παράθυρο σαν κομματικά στελέχη και δεν δουλεύουν αλλά πληρώνονται και τώρα θα χάσουν την τσάμπα μάσα.

Αγανακτισμένοι είναι όμως και αυτοί που δεν θέλουν το πούλημα της ελληνικής περιουσίας. Πουθενά όμως δεν είδαμε και κανέναν δεν ακούσαμε να απαιτεί ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των εθνικών πλουτοπαραγωγικών πηγών. Και δεν το ακούσαμε διότι θα έπρεπε να πάρουν πόδι τα κομματικά στελέχη που παρασιτούν σε αυτούς τους οργανισμούς και εταιρίες. Και αυτοί θα γίνονταν … αγανακτισμένοι.

Τελικά, η κατευθυνόμενη και καθυστερημένη αγανάκτηση (όσο τρώγαμε τα σπλάχνα της χώρας μας ήταν καλά) είναι ή μεγάλη βλακεία ή πολύ καλά στημένη προπαγάνδα. Για να ξεσπά το κορόιδο και να συνεχίσει να σκύβει στο κεφάλι στους πονηρούς που τον γδέρνουν. Μέχρι που αυτή η χώρα, το σπίτι μας, θα ξεπουληθεί ολόκληρο σε άλλους και εμάς θα μας πετάξουν έξω. Και ξέρετε κάτι; Καλά θα μας κάνουν και θα έχουν δίκιο να το κάνουν.

Γιατί σήμερα, σε αυτήν την υπέροχη χώρα, χώρα ηρώων, σοφών και αγίων, κατοικούν βλάκες και κορόιδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: