Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Συνελήφθησαν έξι των "πυρήνων της φωτιάς".



Δεν θα δείξουμε τα πρόσωπά τους, ούτε θα γράψουμε τα ονόματά τους. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
Εκείνο που μας πονάει είναι ότι μια χούφτα νέοι που παρακινούνται από τα κόμματα που πληρώνονται από ξένες εταιρίες και ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ το παίζουν νταήδες γιατί γνωρίζουν ότι το σύστημα τους χρειάζεται. Θα πέσουν στα μαλακά, αν μπουν φυλακή, θα τρώνε και θα πίνουν και θα πουλάνε … ηρωισμό, και όταν θα βγούν, ήρωες πιά, θα απολαμβάνουν τα αγαθά του κόπου τους.

Και όλα αυτά γιατί δεν θέλουμε να εφαρμόζονται οι νόμοι. Αν τους πιάνανε στην Γερμανία, πχ. –και δεν αναφέρω τυχαία την χώρα – θα τους είχαν με τις ώρες στο έδαφος με μια αρβύλα να τους πατά στον κρόταφο. Θα τους τσάκιζαν χέρια και πόδια και θα τους είχαν αλυσοδεμένους. Αυτά φυσικά δεν γίνονται στην Ελλάδα όπου η "ανθρωπιά" εξαντλείται στους βουτυρομπεμπέδες του συστήματος. Ναι, ακριβώς. Βουτυρομπεμπέδες. Νέοι άνθρωποι με όλα τα ταλέντα που χρειάζονται για να γίνουν μπροστάρηδες στην κοινωνία, μετατράπηκαν σε εαυτούληδες και βουτυρόπαιδα. 

Έλα όμως που οι φιλήσυχοι έλληνες άρχισαν να τα παίρνουν στο κρανίο και βλέπω να γίνεται ο χαμός και όλοι αυτοί να τρέχουν σε πρεσβείες για να γλυτώσουν το κεφάλι τους.

Και άσε τα σαχλά κε υπουργέ. Κανένα στοίχημα με την ζωή δεν κέρδισαν οι συλληφθέντες ούτε ""διάλεξαν την ζωή" και δεν αντιστάθηκαν. Ξέρουν ότι δεν τους έχετε σταμπάρει σε καμιά δολοφονία ή ληστεία γι αυτό κάθισαν ήσυχα και τους πιάσατε. Θρασίμια είναι-έτσι κατάντησε μιά μεγάλη μερίδα των νέων η 36χρονη διοίκηση της χώρας από τους μισθωτούς των ξένων κρατών, εταιρειών και τραπεζών. Θρασίμια, που ό,τι κάνουν το κάνουν εκ του ασφαλούς. Σε λίγο θα τους αφήσετε ελεύθερους – και το ξέρουν. Εκτός αν άλλα έχουν αποφασίσει αυτοί που διοικούν την Ελλάδα – και δεν είστε εσείς αυτοί.  

Το έχουμε ξαναδεί το έργο. Το θέμα είναι αν εσείς μπορείτε να δείτε την συνέχεια της ταινίας. 

υ.γ.
Έχετε αξία - και αυτή δεν είναι τα όπλα. Αξίζετε. Μήν πουλιέστε σε κανέναν. Δεν είναι αργά να αλλάξετε και να γίνετε αυτό που σας πρέπει. Ελεύθεροι Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: