Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Σύρος «μετανάστης» με χιλιάδες σφαίρες συνελήφθηκε στο Τελωνείο των Κήπων!

n_82910_1
Σε μια πολύ περίεργη υπόθεση, η οποία εξ όψεως «φωνάζει» για λαθρεμπόριο πυρομαχικών. Αλλά διερευνάτε ενδελεχώς από τις ελληνικές αρχές για το τι ακριβώς κρύβει «από κάτω», αναφέρετε ο τουρκικός τύπος.  
Έλληνες αξιωματικοί της αστυνομίας, στις 24 Μαΐου 2015, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα   hurriyetdailynews,   συνέλαβαν και ανακρίνουν έναν 28χρονο Σύρο υπήκοο «πρόσφυγα» πιθανόν, ο οποίος είχε στην κατοχή του δεκάδες χιλιάδες σφαίρες τις οποίες προσπάθησε να μεταφέρει στην Τουρκία, ανέφερε μια πηγή της αστυνομίας.
Ο 28χρονος συνελήφθη το Σαββατοκύριακο αναφέρει η εφημερίδα, στο τελωνείο των Κήπων στον Έβρο, που αποτελεί το βορειότερο τμήμα της Ελλάδας. Η ελληνική αστυνομία στο τελωνείο εντόπισε, χιλιάδες σφαίρες κρυμμένες σε ειδικές κρύπτες στο αυτοκίνητό του. 
Οι ελληνικές αρχές δεν αποκλείουν την πιθανότητα μεταφοράς πυρομαχικών για τους αντάρτες του Ελεύθερου Συριακού Στρατού FSA.
Το όχημα του υπόπτου είχε αυστριακές πινακίδες κυκλοφορίας, και ο ίδιος είχε μαζί του μία πλαστή βρετανική άδεια οδήγησης, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Ο Έβρος αποτελεί ένας κεντρικός κόμβος στην διαδρομή που συνδέει την Ευρώπη και την Ασία, και αποτελεί μια περιοχή στην οποία οι διακινητές επιχειρούν συστηματικά να περάσουν όπλα, ναρκωτικά και μετανάστες, από και προς την Τουρκία, η οποία μοιράζεται 1.300 χιλιόμετρα (800 μίλια) στα σύνορα με το Ιράκ και τη Συρία, καταλήγει η τουρκική εφημερίδα.
Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr, η κατάσταση ξεφεύγει από τα παραδεκτά όρια. Εδώ έχουμε κανονικό εμπόριο πυρομαχικών εντός Ελλάδος. γεγονός που κινητοποίησε τις ελληνικές αρχές. Από πού βρήκε τις χιλιάδες σφαίρες στρατιωτικού διαμετρήματος ο «πρόσφυγας»; Με ποιους είχε επαφές στην Ελλάδα; Ετοιμάζεται εξέγερση η οτιδήποτε άλλο στην πατρίδα μας και από ποιους; Αυτά θα μπορούσαν να ήταν μερικά ερωτήματα προς τους υπευθύνους.
Η πατρίδα μας κινδυνεύει πρωτίστως από το εσωτερικό με την παρουσία πολλών και επικίνδυνων ατόμων που ονοματίζονται «μετανάστες« πρόσφυγες », ενώ οι πραγματικοί πρόσφυγες υποφέρουν και ταλαιπωρούνται. Τα πράγματα πάντως δεν πηγαίνουν καλά ... ..Αναμένουμε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: