Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ...!


Απίστευτο: Είχαν συλλάβει για απόπειρα κλοπής στις Λιβανάτες τον 27χρονο Βούλγαρο, που σκότωσε τις δυο ηλικιωμένες σε Τραγάνα και Μώλο για να τις ληστέψει και τον άφησαν ελεύθερο !!!

Όταν τα ξημερώματα της 6ης Απριλίου οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αταλάντης συνέλαβαν έναν από τους δυο κλέφτες που η 63χρονη ιδιοκτήτρια είχε δει στην ταράτσα του σπιτιού της, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι στα χέρια τους κρατούσαν το ανθρωπόμορφο τέρας, που λίγες ημέρες πριν, είχε δολοφονήσει με άγριο τρόπο δυο ηλικιωμένες γυναίκες για να τους πάρει λίγα ευρώ.

Η σύλληψη
Τα ξημερώματα του Σαββάτου 6 Απριλίου μια 63χρονη γυναίκα αντιλαμβάνεται ότι κάποιοι άγνωστοι είναι στην ταράτσα του σπιτιού της στην παραλία Λιβανατών και ότι ετοιμάζονται να μπουν στο σπίτι. Αμέσως τηλεφωνεί στο κέντρο άμεσης δράσης(100) και ταυτόχρονα βγαίνει έξω και καλεί σε βοήθεια τους γείτονες.

Στο σημείο καταφθάνουν αστυνομικοί του Α.Τ. Αταλάντης που περιπολούσαν στην παραλία των Λιβανατών και κοντά στο σπίτι, δίπλα στους κάδους, εντοπίζουν και συλλαμβάνουν έναν 27χρονο Βούλγαρο, που προσωρινά διέμενε στις ΛΙβανάτες.

Η 63χρονη γυναίκα στο πρόσωπο του αναγνώρισε τον έναν από τους δυο που είδε στην ταράτσα του σπιτιού της (διαβάστε την σχετική ανάρτηση).

Ο 27χρονος με την διαδικασία του αυτοφώρου οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα για απόπειρα κλοπής και φυσικά αφέθηκε ελεύθερος.

Κανείς δεν κατάλαβε ότι στα χέρια τους κρατούσαν το τέρας που πριν λίγες ημέρες είχε δολοφονήσει δυο ανήμπορες γριούλες, στην περιοχή της Λοκρίδας.

Οι δολοφονίες
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο 27χρονος Βούλγαρος πρέπει να είχε τουλάχιστον έναν συνεργό. Η 63χρονη που τους αντιλήφθηκε εκείνο το βράδυ, πρέπει να ευχαριστεί το Θεό, γιατί ίσως είχε την τύχη των προηγούμενων γυναικών.

Πιο συγκεκριμένα η πρώτη δολοφονία έγινε στις 24 Φεβρουαρίου στη Τραγάνα. Η 77χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή δεμένη χειροπόδαρα με καλώδιο και καταπλακωμένη με ένα στρώμα .

Η δεύτερη ληστεία μετά φόνου έγινε την 1η Μαρτίου στο Μώλο. Η 78χρονη γριούλα, η οποία έμενε επίσης μόνη της, βρέθηκε νεκρή στο κρεββάτι της δεμένη πισθάγκωνα και χτυπημένη άγρια στο πρόσωπο και σε όλο της το σώμα 

Δυστυχώς τα αποτελέσματα από τα δακτυλικά αποτυπώματα και τα άλλα ευρήματα που ερεύνησε το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών, ήρθαν μόλις πριν λίγες ημέρες και τότε οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι είχαν τον δολοφόνο στα χέρια τους 

Φυσικά ο ίδιος έχει εξαφανιστεί από την περιοχή των Λιβανατών, από την στιγμή που αφέθηκε ελεύθερος αφού κατάλαβε ότι αργά η γρήγορα θα καταλάβαιναν ότι είναι ο δολοφόνος.
http://elas-lyste.blogspot.gr/2013/07/blog-post_2444.html

Σχόλιο
Γι αυτό πρέπει οι διαδικασίες να γίνονται αυθημερόν και ηλεκτρονικά. Να απαιτηθεί για να μην κατηγορούνται άδικα αστυνομικοί και εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: