Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Κε Δένδια. Τα τάγματα εφόδου δεν θα περάσουν. Οι στρατιές του ισλάμ θα περάσουν;


Το χθεσινό σύνθημα των ισλαμιστών στην Ομόνοια εικόνα από το μέλλον…

“Η δημοκρατία ή δομοκρατία και η ελευθερία είναι σε τροχιά θανάτου. Το ισλάμ έρχεται…” Όχι δεν είναι από κάποια επεισοδιακή διαδήλωση στο Παρίσι πριν μερικά χρόνια ούτε βγήκαν στο δρόμο οι τούρκοι μετανάστες στη Γερμανία. Είναι φωτογραφία από την πάλαι ποτέ πλατεία Ομονοίας και νυν New Tahir Square.
Αυτό το σύνθημα, το κακογραμμένο, το φανατισμένο δείχνει αυτό ακριβώς που αντιπροσωπεύει το ισλάμ:
Τη διαρκή ανάγκη επέκτασής του. Την ανάγκη επιβολής του δια της βίας σε όλο τον κόσμο. Δεν του φτάνει ένα μεγάλο μέρος της υφηλίου που ήδη ελέγχει, θέλει να έρθει και εδώ. Να έρθει παράνομα, να δουλέψει παράνομα, να χορτάσει παράνομα και μετά να σου επιβληθεί δια της βίας και να σου φορέσει κελεμπία ή μπούργκα.
Το ισλάμ δε σέβεται τη διαφορετικότητα και ο τρόμος της Σαρία αρχίζει να πλανάται σιγά σιγά στην ατμόσφαιρα. Υπερβολή; Μα και όσα έγιναν χθες ως υπερβολικά θα χαρακτηρίζονταν λίγα χρόνια νωρίτερα.
Χθες βιώσαμε ένα πρώτο δείγμα του τι επιδιώκουν και έως που μπορούν να οδηγήσουν. Το αποτέλεσμα;
Σήμερα δεκάδες συμπατριώτες μας ανάμεσα σε όλα τα άλλα είχαν να καταμετρήσουν και να υπολογίσουν τις ζημιές που υπέστησαν οι περιουσίες τους χθες από τα αλλαλάζοντα φανατισμένα πλήθη.
Ακόμη και αρκετοί “ανθρωπιστές” έχουν αρχίσει πλέον να αναθεωρούν τις απόψεις τους περί της δυνατότητας ένταξης των μουσουλμάνων στις δυτικές κοινωνίες και συγκεκριμένα τη δική μας. Αρκετοί πλέον έχουν αρχίσει να αισθάνονται φόβο αλλά και ενοχή αισθανόμενοι μέχρι ενός σημείου συνυπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση.
Άραγε ο κος υπουργός, ο επιφορτισμένος με την προστασία μας, έχει κάτι να δηλώσει για τα χθεσινά; Νιώθει την ανάγκη να απευθύνει ένα μήνυμα σε όσους βρήκαν παρμπρίζ και τζαμαρίες θρύψαλα;
Κε υπουργέ, τα τάγματα εφόδου δε θα περάσουν όπως μας διαβεβαιώσατε. Οι στρατιές του ισλάμ; Θα περάσουν; Είστε σε θέση να εγγυηθείτε κε Δένδια ότι αυτά που συνέβησαν χθες ΔΕ θα ξαναγίνουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: