Κυριακή 5 Μαΐου 2024

Η μάχη Αγίου Φωτός στη Θεσσαλονίκη στο ναό της Μεταμόρφωσης (Δελφών)! Αρχιμανδρίτης: ”σβήστε το Άγιο Φως, σβήστε τις λαμπάδες..” και τραμπούκοι αλώνιζαν την Εκκλησία, απαιτούσαν από κόσμο να σβήσει το Άγιο Φως. Σκηνές ανάλογες Πανάγιου Τάφου στη Θεσσαλονίκη!!!

 

πάνε να του βγάλουν τα μάτια οι Ισραηλινοί αστυνομικοί του Έλληνα φρουρού του Προξένου!

Η μάχη του Αγίου Φωτός στη Θεσσαλονίκη στο ναό της Μεταμόρφωσης (Δελφών)! Αρχιμανδρίτης: ”σβήστε το Άγιο Φως, σβήστε τις λαμπάδες..” και τραμπούκοι αλώνιζαν την Εκκλησία και απαιτούσαν από τον κόσμο να σβήσει το Άγιο Φως. Σκηνές ανάλογες με Πανάγιου Τάφου στη Θεσσαλονίκη!!!

Την ώρα που ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Φιλόθεος κήρυττε από την καρδιά της Θεσσαλονίκης ότι ”ο Θεός δεν έχει καμιά σχέση με τη βία” σε ναό της μητρόπολης της (Μεταμόρφωση επί της οδού Δελφών) την ώρα της Ανάστασης εντεταλμένοι τραμπούκοι ασκούσαν τρομοκρατία εντός ναού.. Η μάχη του Αγίου Φωτός μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη.. η μάχη της λαμπάδας.

Σοκαρισμένοι πιστοί καταγγέλουν ότι κατά την Αναστάσιμη ακολουθία αρχικά επιτροπεύουσες του ναού απαιτούσαν να σβήνει ο κόσμος το Άγιο Φως και τις λαμπάδες που μόλις είχε ανάψει. Στη συνέχεια αρχιμανδρίτης του ναού από την Ωραία Πύλη βραδιά Ανάστασης απαίτησε από τον κόσμο να σβήσει το Άγιο Φως και τις λαμπάδες του…( ή μήπως δεν παραλάβαμε χθες στην Ελλάδα Άγιο Φως….. )

Όταν διαμαρτυρήθηκαν ορισμένοι από το ιερό βήμα ο εν λόγω Φωτοδιώκτης αρχιμανδρίτης είπε το αξιομίμητο ”ξεκολλήστε τα μυαλά σας” … φοβερό ήθος και ιεροπρέπεια..

Το Άγιο Φως δεν σβήνει..

Φως εκ Φωτός…

υιοί Φωτός γενέσθε

Φως ο Πατήρ Φως ο Υιός φως το Πνεύμα το Άγιον..

Οι πιστοί δεν είναι οι μωρές παρθένες του ευαγγελίου να σβήσουν τις λαμπάδες τους..

Στο Πανάγιο Τάφο όπου οι 4000 κρατούσαν τις λαμπάδες και τις δέσμες με τα 33 κεριά δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα και είχε πρόβλημα για 100 ανθρώπους σε τεράστιο ναό για 5 λαμπάδες ο Φωτοδιώκτης..

Οι Αιθίοπες έτσι γιόρτασαν χθες.. πιο αγράμματοι και από τους Αιθίοπες πιο αθεολόγητοι γίνανε κάποιοι της θεολογικής εδώ;

Στη συνέχεια εκτυλίχθηκαν σκηνές σ΄ένα βαθμό αντίστοιχες με αυτές του Πανάγιου Τάφου χθες όταν κατά την Τελετή Αφής Αγίου Φωτός Ισραηλινοί αστυνομικοί βιαιοπράγησαν με πρωτοφανή αγριότητα κατά Έλληνα φρουρού του Γενικού Προξένου στα Ιεροσόλυμα. Τον συνέλαβαν τον κράτησαν και αφού έγινε ήρωας σε όλο τον αραβικό κόσμο ο Έλληνας αστυνομικός τελικά αφέθηκε ελεύθερος. Ως τώρα το ΥΠΕΞ δεν έχει βγάλει ούτε δελτίο τύπου 2 σειρών για το συμβάν επεισόδιο κατά της ελληνικής αντιπροσωπείας..

Στη Μεταμόρφωση επί των Δελφών, 3 γορίλες της νύχτας έβγαλαν τσουβαλιαστό έναν πιστό από το ναό ενώ με απειλητικό ύφος συνιστούσαν στους πιστούς να σβήσουν το Άγιο Φως και τις λαμπάδες τους. Αρκετοί αποχώρησαν από ναό την ώρα που η ποιμαντορική εγκύκλιος του Μητροπολίτη Φιλόθεου που αναγνώστηκε κάποια λεπτά πριν προέτρεπε ο κόσμος να παραμείνει σε όλη την Αναστάσιμη ακολουθία..Την ώρα που ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Φιλόθεος κήρυττε από την καρδιά της Θεσσαλονίκης ότι ”ο Θεός δεν έχει καμιά σχέση με τη βία” σε ναό της μητρόπολης της (Μεταμόρφωση επί της οδού Δελφών) την ώρα της Ανάστασης εντεταλμένοι τραμπούκοι ασκούσαν τρομοκρατία εντός ναού.

Αμαυρώθηκε η Ανάσταση…εκτός από τα τρίγωνα Πανοράματος τώρα και οι τρίγωνοι εντός Ναών .. τι δουλειά έχουν νονοί της νύχτας για φύλαξη εκκλησιών;;

πας στην Εκκλησία και δεν ξέρεις να θα γυρίσεις πίσω στο σπίτι σου γερός καταγγέλουν οι πιστοί που εκδιώχθηκαν από το ναό τη βραδιά της Ανάστασης.

Η διείσδυση είναι τρομερή..

Ο πόλεμος κατά του Αγίου Φωτός είναι σε ημερήσια διάταξη..

Σβήστε το Άγιο Φως .. αρχιμανδρίτης να σου τύχει..

Υπάρχουν Φωτοδιώκτες εντός της Εκκλησίας μήπως δεν ήταν εκκλησιαστικοί αυτοί που έδωσαν στον Αλικάκο το αφήγημα κατά Αγίου Φωτός και μάλιστα υψηλόβαθμοι;

Δεύτε λάβετε…. και σβήστε πάραυτα το Φως… εμπαιγμός των θείων…Eπίθεση στα σύμβολα..

Δεύτε λάβετε…. και σβήστε το Φως.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: