Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Η AstraZeneca παραδέχθηκε επίσημα ότι το εμβόλιο της κατά του Covid19 μπορεί να προκαλέσει θρόμβωση. Δυνητικά θανατηφόρες παρενέργειες! ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΔΙΝΑΝ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΣΤΟ ΛΑΟ!!

 

Η AstraZeneca παραδέχεται επίσημα ότι το εμβόλιο της κατά του Covid19 μπορεί να προκαλέσει θρόμβωση… Δυνητικά θανατηφόρες παρενέργειες!ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΔΙΝΑΝ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΣΤΟ ΛΑΟ!!
Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο φαρμακευτικός κολοσσός AstraZeneca παραδέχεται επίσημα: το εμβόλιο κατά του Covid19 μπορεί να προκαλέσει θρόμβωση και άλλα προβλήματα πήξης του αίματος. Δυνητικά θανατηφόρες παρενέργειες. Ήταν στο δικαστήριο του Λονδίνου που το ανοιχτό μυστικό «αποκαλύφθηκε».

Τον Απρίλιο του 2021, ένας διευθυντής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) είχε ήδη αναφέρει την πιθανή αιτιότητα μεταξύ του εμβολίου AstraZeneca και των περιπτώσεων θρόμβωσης που παρατηρήθηκαν μετά τη χορήγησή του, σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, αφού πολλά άτομα πέθαναν.. Αυτό οδήγησε σε μια ανεξάρτητη δημοσιογραφική έρευνα που αναμεταδώσαμε εδώ.

Από την πλευρά της, η AstraZeneca διαβεβαίωνε ότι «δεν υπάρχουν στοιχεία αυξημένου κινδύνου». Ωστόσο, στο Ηνωμένο Βασίλειο, τουλάχιστον 81 άνθρωποι έχουν πεθάνει από θρόμβους αίματος που προφανώς συνδέονται με το εν λόγω εμβόλιο και αρκετές δεκάδες οικογένειες έχουν προσφύγει στα δικαστήρια της φαρμακευτικής εταιρείας. Κατά τη διάρκεια της δίκης που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Λονδίνο, οι δικηγόροι της AstraZeneca αναγνώρισαν ότι μια τέτοια εξέλιξη ήταν πράγματι δυνατή.

Τίποτα καινούργιο υπό τον ήλιο. Οι παραδοχές, τα στοιχεία, τα σκάνδαλα της καταστροφικής –για να μην πω εγκληματική– διαχείρισης της επιδημίας Covid-19 συνεχίζουν να ρέουν, χωρίς αυτή να ξεσηκώνει τα πλήθη. Ούτε οι γενικοί ιατροί, καθαρά και απλά αποδιωγμένοι στη φροντίδα των ασθενών τους, παραγκωνισμένοι, δεν αρκούνται στο «εμβολιαστείτε και πάρε παρακεταμόλη» χωρίς να εξετάσουν ή καν να δουν τον πάσχοντα ασθενή.

Ας θυμηθούμε δύο από τα πιο εντυπωσιακά σκάνδαλα: τον περασμένο Νοέμβριο, μάθαμε ότι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων δεν είχε εγκρίνει εμβόλια κατά του Covid19 για τη θεραπεία μολυσματικών ασθενειών. και τον Οκτώβριο του 2022, ότι τα εμβόλια της Pfizer δεν είχαν ποτέ δοκιμαστεί για την πρόληψη της μετάδοσης της νόσου, καθιστώντας τα διαβατήρια εμβολίων και τα παραληρηματικά μέτρα στέρησης της ελευθερίας εντελώς αδικαιολόγητα.

Όμως ο κατάλογος είναι μακρύς, πολύ μεγάλος, το σκάφος μπάζει και συνεχίζει να παίρνει νερό από όλες τις πλευρές, αλλά τα πλήθη φαίνεται να δυσκολεύονται να αντιδράσουν.(breizh-info 3/5/24)

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: