Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

ΗΠΑ: Γορίλας σε ζωολογικό κήπο “ξετρελάθηκε” με βρέφος



ΗΠΑ: Γορίλας σε ζωολογικό κήπο “ξετρελάθηκε” με βρέφος και έγινε viral

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα συγκινητικό βίντεο με μια γυναίκα σε ζωολογικό κήπο, που δείχνει το νεογέννητο μωρό της σε μία μητέρα γορίλα και αυτή “γοητεύεται” από την εικόνα.

Η Emmelina Austin, μια γυναίκα από τις ΗΠΑ, επισκέφτηκε τον ζωολογικό κήπο Franklin Park στη Βοστώνη, για να δείξει στο νεογέννητο γιο της Canyon διάφορα ζώα. Όταν όμως έφτασε στους γορίλες, η Emmelina, κατάλαβε πως μια μητέρα γορίλα λάτρεψε πολύ γρήγορα το μωρό της.

Η Emmelina, όταν αντιλήφθηκε πως η μητέρα γορίλα με το όνομα Kiki, κοιτούσε το μωρό της με στοργή, αποφάσισε να πλησιάσει κοντά στο τζάμι για να δει ποια θα ήταν η αντίδραση του ζώου.

Η Kiki στο βίντεο φαίνεται να γοητεύεται στην εικόνα του μικρού βρέφους, ενώ αρχίζει να χαϊδεύει το τζάμι σαν να θέλει να αγγίξει το μωρό. Στη συνέχεια, η Kiki, φέρνει κοντά στο τζάμι ένα από τα δικά της μικρά, τον Pablo, δείχνοντάς τον στην Emmelina.

Σύμφωνα με το Boston,το συγκινητικό βίντεο που τράβηξε ο σύζυγος της Emmelina, κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα του Youtube την Κυριακή και έχει ήδη περισσότερες από 1 εκατομμύριο προβολές.



 https://filoitexnisfilosofias.com/%ce%b7%cf%80%ce%b1-%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%bb%ce%b1%cf%82-%cf%83%ce%b5-%ce%b6%cf%89%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%ba%ce%ae%cf%80%ce%bf-%ce%be%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%b5%ce%bb%ce%ac/

Δεν υπάρχουν σχόλια: