Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Πόση ακόμη ξεφτίλα θα ανεχτούμε;

Τι και πώς

Υπάρχει μία ανακοίνωση της ΕΛΑΣ (βλέπε Ελληνική Αστυνομία, γιατί η άλλη ΕΛΛΑΣ -αυτή με τα δύο Λ- δεν κάνει πια ανακοινώσεις παρά μόνο παρατημένη στη γωνιά της εκπλήσσεται, καθημερινά και δυσάρεστα). Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση λέει τα εξής:



 

Την 16.30 ώρα σήμερα (Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021), πραγματοποιήθηκε συνάθροιση 2.000 περίπου ατόμων, στο χώρο των Προπυλαίων του Πανεπιστημίου Αθηνών και ακολούθησε πορεία μέσω των οδών Πανεπιστημίου, Πεσμαζόγλου και Σταδίου, μέχρι το χώρο μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όπου είχαν συγκεντρωθεί από την 16.30 ώρα επίσης, άλλα 500 άτομα. Το κύριο σώμα των συγκεντρωμένων παρέμεινε στο σημείο μέχρι την 20.00 ώρα, οπότε και αποχώρησαν μέσω της οδού Πανεπιστημίου και η συγκέντρωση - πορεία ολοκληρώθηκε ομαλά την 20.20 ώρα στην πλατεία Ομονοίας.

Προσέξτε τους υπογραμμισμένους (από μας) αριθμούς που λένε ότι πάνω από 2.500 άτομα για περίπου 4 ολόκληρες ώρες, υπό το βλέμμα της Αστυνομίας και των υπευθύνων του ελληνικού γκουβέρνου, συνωστίζονταν ΝΟΜΙΜΩΣ!!!!
Διότι αν δεν ήταν νόμιμο θα είχαν κοπεί πρόστιμα και θα είχαν γίνει συλλήψεις, ακριβώς όπως στους ναούς που ούτε στα προαύλιά τους δεν επιτρέπουν ούτε να καθίσεις!!!!!!!!
Θα ήταν ανόητο να ρωτήσω γιατί το να διαδηλώνεις για ένα νομοσχέδιο είναι σημαντικότερο από το να εξασκείς το θρησκευτικό σου δικαίωμα και να έχεις ελευθερία αναφορικά με την πίστη σου;
Δεν είναι δικαίωμά μου να ουρλιάξω την αγανάκτησή μου και επίσης να ουρλιάξω όταν οι της διοικούσας Εκκλησίας μου ξαναπούν ότι δεν πρόκειται για διωγμό;
Μέχρι πότε θα υπομένουμε το δούλεμα και την καταπάτηση των βασικών μας δικαιωμάτων;
Έχει μείνει καθόλου τσίπα μέσα μας;
Α και μην ξανακούσω να μας λένε για δημοκρατία και άλλα τέτοια φαιδρά!

https://o-nekros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: