Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Χορήγηση δωρεάν από την Βουλγαρία στους πολίτες της γείτονος χώρας του φαρμάκου ιβερμεκτίνη κατά του ιού.

 Όσο εμείς εδώ στην Ελλάδα ασχολούμαστε μόνο με τις διπλές μάσκες, τα lockdown και τα εμβόλια, στις γειτονικές μας χώρες ασχολούνται και με το φάρμακο...!!! Όπως φαίνεται... Υπάρχουν και χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που σέβονται περισσότερο τους πολίτες τους και προσπαθούν τουλάχιστον να προστατέψουν τη ζωή τους...!!! Μετά τη Σλοβακία και τα Σκόπια ήρθε η σειρά της Βουλγαρίας... Στις 26 Ιανουαρίου 2021 ανακοινώθηκαν στη γειτονική μας χώρα τα αποτελέσματα κλινικής μελέτης που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της Ιβερμεκτίνης κατά της Covid-19. Τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και έτσι αποφασίστηκε από τις κρατικές αρχές της Βουλγαρίας να διανέμεται ΔΩΡΕΆΝ η Ιβερμεκτίνη από τα φαρμακεία στους κατοίκους της χώρας.

Οι ουρές φαρμακείων αυξάνονται στη Βουλγαρία καθώς η ιβερμεκτίνη διατίθεται OTC

Οι ουρές φαρμακείων αυξάνονται στη Βουλγαρία καθώς η ιβερμεκτίνη διατίθεται OTCTrialsite Ν 

Οι υγειονομικές αρχές έχουν αποδεχθεί τη θέση ότι αυτό το φάρμακο έχει εξαιρετικό αποτέλεσμα όταν χρησιμοποιείται στα αρχικά στάδια της θεραπείας μετά από μόλυνση με λοίμωξη από κοροναϊό. Δεν είναι τυχαίο ότι φωτιστικά υπό την καθοδήγηση του Assoc. Ο καθηγητής Georgi Popov και ο καθηγητής Ivo Petrov "Huvemek" έδωσαν θετική βαθμολογία.

Ο κάτοχος της άδειας κυκλοφορίας Huvemek είναι η Huvepharma EOOD. Στα τέλη του περασμένου μήνα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι διενήργησε μια μεγάλης κλίμακας κλινική δοκιμή της χρήσης της ivermectin στη θεραπεία του COVID-19. Αυτή είναι η πρώτη πολυκεντρική, τυχαιοποιημένη, διπλή-τυφλή, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο μελέτη φάσης 2 στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν μεταξύ Μαΐου και Οκτωβρίου 2020. Η μελέτη ξεκίνησε αμέσως μετά τις πρώτες αναφορές μιας in vitro επίδρασης της ιβερμεκτίνης κατά του ιού SARS-COV-2 τον Απρίλιο 2020

Αυξάνεται η ορμή της Ιβερμεκτίνης

Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι η ιβερμεκτίνη εμποδίζει την είσοδο της πρωτεΐνης μεταφοράς του ιού στον πυρήνα και καθιστά δύσκολο τον πολλαπλασιασμό. Το φάρμακο βοήθησε δεκάδες χιλιάδες άνδρες και γυναίκες να ανακάμψουν από το COVID.

Το Ivermectin έχει εγκριθεί για ανθρώπινη χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γαλλία, την Αυστρία, τη Γερμανία, τη Δανία, τις Κάτω Χώρες και άλλες χώρες.


Pharmacy Queues Growing in Bulgaria as Ivermectin is Made Available OTC

Huvepharma Announces Final Ivermectin Tests Against K-19 and Destroys Drug Critics
https://verietyinfo.com/bulgariaeng/huvepharma-announces-final-ivermectin-tests-against-k-19-and-destroys-drug-critics/

Bulgarian Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled Ivermectin Study Shows Positive Results Against COVID-19

Αυτή είναι η μελέτη: EUDRACT2020-002091-12

Δεν υπάρχουν σχόλια: