Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Λέρος: Ομολόγησε ο ένας ύποπτος για τα κλεμμένα πυρομαχικά (video)



Σημαντικές εξελίξεις είχαμε στην υπόθεση της κλοπής στρατιωτικού υλικού από στρατόπεδο στην Λέρο, καθώς ομολόγησε ο ένας από τους τρεις υπόπτους που έχουν μεταφερθεί και ανακρίνονται στο νησί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρείς ύποπτοι είναι στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού τα οποία υπηρέτησαν στο παρελθόν στη συγκεκριμένη μονάδα, έναν υπαξιωματικό που είχε την ευθύνη για την αποθήκη οπλισμού και δυο ακόμα χαμηλόβαθμα επιχειρησιακά στελέχη.
Τα συγκεκριμένα άτομα εντοπίστηκαν σε οπτικό υλικό από κάμερες να βρίσκονται μαζί πριν από περίπου ένα χρόνο, χωρίς να έχουν σχετική άδεια, σε χώρο της αποθήκης σε ώρα της μέρας, που θεωρήθηκε ύποπτη.
Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας, σύμφωνα με τον Alpha, εξετάζουν το ενδεχόμενο οι τρεις φερόμενοι κλέφτες να έχουν επαφές με κυκλώματα της νύχτας, στα οποία ενδεχομένως να παρέδωσαν το στρατιωτικό υλικό.
Οι έρευνες γίνονται με απόλυτη μυστικότητα και αργά το απόγευμα το ΓΕΝ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού γνωρίζεται ότι οι έρευνες αναφορικά με την υπόθεση της απώλειας στρατιωτικού υλικού από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ) από τις αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές αρχές, είναι σε πλήρη εξέλιξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: