Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Φθιώτιδος: «Θέλουν να δώσουν αξία στην κοπριά. Ποιος τους εξουσιοδότησε;» ΒΙΝΤΕΟ

Για άλλη μια φορά ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Νικόλαος ξέσπασε και τα είπε «έξω από τα δόντια». Ο Μητροπολίτης της Κεντρικής Ελλάδας χωρίς να χαρίσει κουβέντες, καταφέρθηκε εναντίον όσων βουλευτών ψήφισαν το νόμο για αλλαγή φύλου.
Μιλώντας για τους βουλευτές που ψήφισαν το νόμο για αλλαγή φύλου είπε ότι «θέλουν να δώσουν αξία στην κοπριά.»
«Δεν είδατε το κατάντημα των Ελλήνων Ορθόδοξων Βουλευτών; Ευτυχώς όχι όλων. Εψήφισαν βλασφημούντες το σώμα,. Εψήφισαν δηλαδή ο καθένας να μπορεί μετά τα 15 να υπογράφει μια δήλωση και να αλλάζει φύλο. Αυτά είναι αδιανόητα για ένα λογικό άνθρωπο και φυσικά σατανικά για το νόμο του Θεού».
Συνέχισε λέγοντας πως «Έρχονται σήμερα να μας πουν ότι δεν εποίησε ο Θεός άρσεν και θήλυ και τρελαίνουν τα παιδιά. Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να δηλώσει αργότερα ότι δεν θέλει να είναι άντρας αλλά γυναίκα και το αντίθετο. Ξέρετε γιατί το κάνουν; Διότι θέλουν οπωσδήποτε να υιοθετήσουν παιδί  οι ομοφυλόφιλοι. Περιμένατε ποτέ ότι θα φτάσουμε σ’αυτό το κατάντημα; Σεβόμεθα τον κάθε άνθρωπο ότι κι’ αν είναι, αλλά υπάρχει διαφορά στο να σεβόμεθα με το να δεχόμεθα δουλικά. Να μας επιβάλλουν πράγματα κατά της φυσικής καταστάσεως, κατά της νομικής επιστήμης, κατά του Θεού και κατά της πνευματικής ζωής».
Αναφέρθηκε στη φράση βόθρος που είχε χρησιμοποιήσει ο Μητροπολίτης Κοζάνης Παύλος για την Βουλή λέγοντας ότι «δεν εγκρίνουμε τις εκφράσεις αυτές, όμως περιγράφει την αγανάκτηση, αλλά και μια πραγματικότητα».
Ο κ. Νικόλαος κάλεσε τους πολιτικούς που ψήφισαν το νομοσχέδιο αυτό και γενικά έχουν τέτοια φρονήματα να μην έλθουν  ξανά στην Εκκλησία. «Παρακαλώ όσοι εκ των πολιτικών έχουν τέτοια φρονήματα να μην μπαίνουν στο κατώφλι των Εκκλησιών να μας κοροϊδεύουν, να μας εξαπατούν για να αρπάξουν την ψήφο μας και μετά να τραβούν από μέσα την ψυχή μας. Τι τους θέλουμε;»
Έκλεισε λέγοντας ότι «παραξενεύτηκα που ψήφισαν τέτοια πράγματα.Όμως θα ψηφίσουν κι άλλα, αφού είναι σαν πρόβατα στο μαντρί»

Δεν υπάρχουν σχόλια: