Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Υμνοι Καμμένου για Ρωσία: Προστάτευσε τους Έλληνες της Κριμαίας

kammenos9Μήνυμα συνεργασίας με τη… Ρωσία έστειλε σε ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση ο Πάνος Καμμένος, τονίζοντας παράλληλα ότι οι ρωσικές δυνάμεις…
«Πράγματι, ο ελληνικός πληθυσμός στην Κριμαία δέχθηκε επίθεση από τη φασιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας», σημείωσε ο υπουργός Άμυνας, στη ρωσική ιστοσελίδα gazzetta.ru, συμπληρώνοντας όμως πως «για την προστασία των ελληνικών οικογενειών, υπήρχε η παρουσία των ρωσικών δυνάμεων».
«Ο ελληνικός πληθυσμός στην Κριμαία είχε πάντα στενούς δεσμούς με την τοπική ρωσόφωνη κοινωνία. Συζήτησα το θέμα αυτό και με τον Πατριάρχη Κύριλλο. Μοιραζόμαστε την Εκκλησία, πιστεύουμε στις ίδιες αξίες, και ήταν απλά αδύνατο να μην προστατεύσουν οι Ρώσοι τους Έλληνες από τη φασιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας», υπογράμμισε ακολούθως ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ όσον αφορά στις σχέσεις της Ρωσίας με την Ευρωπαϊκή Ενωση και το ΝΑΤΟ, πρόσθεσε: «το μήνυμά μου προς τις οργανώσεις αυτές είναι η συνεργασία με τη Ρωσία και να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για την άρση του εμπάργκο. Οι κυρώσεις έχουν αποδειχθεί μια καταστροφή όχι μόνο για τη Ρωσία, αλλά και για την ΕΕ».
Καταλήγοντας, ο κ. Καμμένος εξέφρασε τη βεβαιότητά του για άρση των κυρώσεων εις βάρος της Ρωσίας.
«Είμαι βέβαιος ότι οι κυρώσεις θα αρθούν σύντομα, και αυτό θα μας δώσει περισσότερες ευκαιρίες να συνεργαστούμε», παρατήρησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: