Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Το ελληνικό ποπ κορν από την Ξάνθη που κατέκτησε τον Καναδά, το Βέλγιο, την Ολλανδία χάρη στη συσκευασία του!

Το ελληνικό ποπ κορν από την Ξάνθη που κατέκτησε τον Καναδά, το Βέλγιο, την Ολλανδία χάρη στη συσκευασία του!

Κι όμως υπάρχει ένα ποπ κορν που κοντράρει ανοιχτά την μέχρι πρότινος πρωτοκαθεδρία της Αμερικής και μάλιστα είναι ελληνικό.


Η καινοτομία του συνίσταται στη συσκευασία του προϊόντος, το οποίο δεν βρίσκεται σε σακουλάκια αλλά σε κουβαδάκια. «Οι συσκευασίες μας είναι επαναστατικές για την ελληνική αγορά.
Είμαστε οι πρώτοι που συσκευάσαμε ποπ κορν σε κουβά», αναφέρει χαρακτηριστικά στο FortuneGreece.com, ο πρόεδρος της εταιρείας Μανώλης Σπάρταλης. Παράλληλα μιλά για το όραμά του να εξελίξει την οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα του, η οποία κουβαλά μια ιστορία μισού αιώνα, και να την μεταβάλει από απλή μονάδα παραγωγής πρώτων υλών όπως καλαμπόκι, σιτάρι, τεύτλα κ.α. σε μια σύγχρονη μονάδα η οποία πλέον παράγει και συσκευάζει 800.000 κουβάδες ποπ κορν το χρόνο.
Η εξαγωγική δραστηριότητα επεκτείνεται σε Κύπρο, Ολλανδία, Βέλγιο και Καναδά με το κλασσικό ποπ κορν βουτύρου να είναι πρώτο σε πωλήσεις. Συνολικά παράγονται επτά γεύσεις σε κάδους των 200 γραμμαρίων και τέσσερις γεύσεις σε ατομική συσκευασία των 50 γραμμαρίων.
Πρόκειται για ένα αμιγώς ελληνικό προϊόν, από την πρώτη ύλη, μέχρι το τελικό προϊόν το οποίο σύντομα θα προμηθεύει με ποπ κορν όλους τους κινηματογράφους της Αθήνας. Η παραγωγή ανέρχεται σε 800.000 κουβαδάκια το χρόνο και σε βάθος τριετίας προβλέπεται ο αριθμός να αγγίξει τα δύο εκατομμύρια.
eleysis-ellinwn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: