Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

38 χρόνια αγώνα [1973-2011] Ο αγώνας δικαιώθηκε (έτσι νομίζουν)




Από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, ο «αγώνας» είχε σαν στόχο:        

Α) την διάλυση των μεγάλων ελληνικών εταιριών με νόμους που τις υποχρέωναν να υπερδανείζονται και αυξάνοντας κατακόρυφα τα επιτόκια δανεισμού.

Β) τα συνδικάτα που αλώθηκαν από κομματικά στελέχη με εντολή την κάμψη κάθε υγιούς αντίδρασης εργαζομένου στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα.

Γ) η συνέχιση της καταστροφής της ελληνικής οικονομίας με την δράση των συνδικάτων εναντίων κάθε εταιρίας, βιοτεχνίας, βιομηχανίας που γλύτωσαν από την πρώτη φάση καταστροφής. Η δράση των συνδικαλιστών ήταν καταλυτική για την επίτευξη του στόχου. Οι κλακαδόροι – εργαζόμενοι, απλά πέτυχαν να μπουν στην ανεργία. Καλά να πάθουν. Η βλακεία κάποτε πρέπει να τιμωρείται.

Δ) δίωξη όσων επέμεναν να σκέφτονται ελληνικά. Κλείσιμο των επιχειρήσεων Ανδρεάδη, διάλυση των ναυπηγείων, κλείσιμο της ΧΡΩΠΕΙ η μόνη ελληνική εταιρία που έσπασε το μονοπώλιο των φαρμάκων της γερμανικής BAYER. Κλείσιμο της καλύτερης εταιρίας ηλεκτρικών στην Ευρώπη, της ΙΖΟΛΑ. Αυτά σαν αντάλλαγμα για την είσοδό μας στην ΕΟΚ. Επί χούντας είχαμε πετύχει όλους τους στόχους, αλλά δεν μπήκαμε όχι διότι είχαμε δικτατορία αλλά γιατί η οικονομική δύναμη που θα διηύθυνε την Ευρώπη θα ήταν η Ελλάδα, η οποία το 1972 είχε κερδίσει δύο βραβεία οικονομικής ανάπτυξης και είχε την δυνατότητα να δανείζει ακόμα και τις ΗΠΑ.

Ε)κρατικοποιήσεις των τελευταίων εταιριών με στόχο την κλοπή του χρήματος του λαού και τον πλουτισμό κομματικών στελεχών με τα οποία στελεχώθηκαν.

Ζ) καταστροφή της γεωργικής παραγωγής με τις επιδοτήσεις και την εγκατάλειψη της καλλιέργειας της γής με κυβερνητική εντολή. Καταστροφή του αλιευτικού στόλου με ψίχουλα και με εντολή να τοποθετηθούν τα χρήματα των αποζημιώσεων αλλά και των ασφαλιστικών ταμείων στο χρηματιστήριο και την κλοπή του χρήματος.

Η) ανεξέλεγκτη είσοδος εγκληματικών στοιχείων και απολίτιστων οικονομικών μεταναστών με στόχο την στροφή του ενδιαφέροντος του ελληνικού λαού στην επιβίωση και όχι στις πολιτικές αποφάσεις.

Θ) στο σχολείο συνεχίζεται η αποβλάκωση των παιδιών με γιορτές τύπου πολυτεχνείου όπου γιορτάζεται η αντίσταση των φοιτητών κατά της χούντας … ένα μήνα μετά την παράδοση της εξουσίας των στρατιωτικών σε πολιτικούς.

Όντως ο αγώνας δικαιώθηκε. Πλήρης διάλυση των πάντων, τρομακτική αύξηση της εγκληματικότητας, το μόνο που αυξάνεται ως μοναδικό προϊόν της …πολυπολιτισμικότητας. Επιβολή δια νόμου της υποχρεωτικής πτώχευσης της χώρας. Συνέχιση της απαγορευτικής πολιτικής ίδρυσης μεγάλων βιομηχανιών και βιοτεχνιών και αγροτικών εταιριών και εκμετάλλευσης των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας από ελληνικές εταιρίες – ήλιο, αέρα, θάλασσα, υπέδαφος, μέταλλα, πετρέλαιο. Παράδοση της χώρας σε ξένες εταιρίες και κράτη.

1973-2011. Ο αγώνας των εχθρών του λαού δικαιώθηκε. Έτσι νομίζουν. Ας τους αφήσουμε να το νομίζουν. Σ’ αυτήν την χώρα, ο λαός ακολουθεί μόνο τον Θεό. Κι αυτός ξέρει τί θα κάνει και το πότε και το πώς. Έχει ο Θεός, Αυτός εμάς κι εμείς Αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: