Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Πολιτικά δικαιώματα σε λαθρομετανάστες με πενταετή διαμονή στην χώρα μας.

Προχωρά η νέα κυβέρνηση, την οποία επέλεξε πρόσφατα ο ελληνικός λαός, στην υλοποίηση της υπόσχεσης που έδωσε στους αλλοδαπούς και στα ξένα κέντρα ελέγχου της χώρας, να μετατραπεί η Ελλάς σε χώρα εποικισμού από αφρικανούς, ασιάτες - μουσουλμάνους στο θρήσκευμα.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της ιδιομορφίας του ελληνικού λαού. Διότι ο λαός μας αντί να συμπεριφερθεί σαν πολίτης – ιδιοκτήτης της δικής του χώρας - συμπεριφέρεται σαν αλλοδαπός – ή ορθότερα σαν ραγιάς και τυφλός οπαδός των κομμάτων.

Όταν, ελληνικέ λαέ, φτύνουμε στο αίμα των προγόνων μας που αγωνίστηκαν για την ελευθερία μας και δίνουμε αφειδώς το δικαίωμα του πολίτη – εκλέγειν και εκλέγεσθαι - στον κάθε λαθρομετανάστη που μένει για πέντε χρόνια στην χώρα μας, είμαστε συνυπεύθυνοι για την υποδούλωση του λαού μας και άξιοι της καταστροφής του έθνους μας που θα συμβεί με μαθηματική ακρίβεια μέσα σε λίγα χρόνια.

Κάποτε, θα λένε οι ξένοι – ευρωπαίοι και μη - που διατηρούν την εθνική τους συνείδηση, εδώ έμενε ένας λαός που βαρέθηκε να υπάρχει· ο λαός των νεοΕλλήνων. Ανάξιοι απόγονοι ενδόξων προγόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: