Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Yπ. Εξωτ.Συρίας: “Eίμαστε όλοι χριστιανοί όταν επιτίθενται στο Xριστιανισμό”


“Ξεκοίλιασαν εγκύους και σκότωσαν τα έμβρυα,γυναίκες βιάστηκαν νεκρές ή ζωντανές …”
Bρυξέλλες, Πορφύρης Δ. /Σταφυλά Π.
Καταπέλτης ο Walid al -Mouallem ο σύριος αντιπρόεδρος και Υπ.Εξ. στην Διάσκεψη της Γενεύης II που ξεκίνησε τις εργασίες της το πρωί της Τετάρτης στο Montruex της Ελβετίας για το συριακό.
Η τοποθέτησή του:
“Κυρίες και Κύριοι στο όνομα της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας ……
Είναι λυπηρό κ.κ ότι παρακαθήμενοι ανάμεσά μας είναι εκπρόσωποι χωρών που έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα Σύριων:
Στη Συρία κ.κ ξεκοίλιασαν εγκύους και σκότωσαν τα έμβρυα,γυναίκες βιάστηκαν νεκρές ή ζωντανές …
Στη Συρία κ.κ άνδρες σφαγιάσθηκαν μπροστά στα παιδιά τους στο όνομα αυτής της επανάστασης και κάτι χειρότερο ακόμα αυτό έγινε ενώ τα παιδιά των ξένων δραστών τραγουδούσαν και χόρευαν.
Στη Συρία πώς μπορούν να λέγονται επαναστάτες αυτοί που καννιβαλίζουν την καρδιά ενός ανθρώπου και διακηρύσουν ότι προωθούν την ελευθερία την δημοκρατία,και μια καλύτερη ζωή;
Στα πλαίσιο της “Μεγάλης Συριακής Επανάστασης” πολίτες ,κληρικοί , γυναίκες και παιδιά σκοτώθηκαν ,τα θύματα ήταν πεταμένα στους δρόμους και στα κτίρια ανεξάρτητα από την πολιτική τους άποψη ή την ιδεολογία. Βιβλία και βιβλιοθήκες πυρπολήθηκαν,τάφη συλήθηκαν και κειμήλια εκλάπησαν.
Στο όνομα της επανάστασης, παιδιά δολοφονήθηκαν μέσα στα σχολεία τους και οι φοιτητές στα πανεπιστήμιά τους ,γυναίκες βιάστηκαν στο όνομα του jihad al – nikah, τα τζαμιά βομβαρδίστηκαν ενώ οι πιστοί προσεύχονταν γονυπετείς,κεφάλια κόπηκαν και κρεμάστηκαν στους δρόμους, άτομα κάηκαν ζωντανά σ ΄ένα πραγματικό ολοκαύτωμα που η Ιστορία και πολυάριθμες χώρες θ΄αρνηθούν χωρίς να κατηγορηθούν για αντισιμητισμό.
Στο όνομα της επανάστασης “για να ελευθερώσουν τον συριακό λαό από την καθεστωτική καταπίεση και για την επαναφορά της δημοκρατίας”, ένας πατέρας αυτοανατινάχθηκε με την γυναίκα και τα παιδιά του για να μην επιτρέψει στους ξένους εισβολείς να μπουν στο σπίτι του.Οι περισσότεροι από εμάς σ΄αυτήν την αίθουσα είναι πατεράδες- σας ρωτάω λοιπόν είναι ένας πατέρας υποχρεωμένος να σκοτώσει την οικογένειά του για να την προστατεύσει από την εχθρική βουλημία των τεράτων; Γιατί αυτό συνέβη στην Adra… δολοφονίες , πλιάτσικο , αποκεφαλισμοί , σφαγές, βιασμοί και έκαψαν ανθρώπους ζωντανούς.
………ανθρώπινα πλάσματα εμποτισμένα με την μισερή γουαχαμπίτικη ιδεολογία.
Κάποιοι γείτονες άναψαν φωτιές στη Συρία ενώ άλλοι στρατολόγησαν τρομοκράτες απ΄όλον τον κόσμο: 83 εθνικότητες μάχονται στη Συρία ,κανείς δεν το καταγγέλει, κανείς δεν το καταδικάζει, κανείς δεν τους επαναφέρει στην τάξη ….
Επέβαλαν τιμωρίες στην τροφή μας,στο ψωμί μας, και στο γάλα των παιδιών μας.Για να πεινάσει ο πληθυσμός βυθίζοντάς τον στις επιδημίες και στον θάνατο….Συγχρόνως λεηλάτησαν και έκαψαν εργοστάσια,παραλύοντας την διατροφική και φαρμακευτική βιομηχανία μας. Νοσοκομεία και κέντρα υγείας καταστράφηκαν, οι σιδηρόδρομοί μας και το δίκτυο ηλεκτροδότησης ακόμη και οι τόποι λατρείας χριστιανών και μουσουλμάνων δεν ξέφυγαν από την τρομοκρατία τους…
Η Δύση διατείνεται δημόσια ότι πολεμάει την τρομοκρατία. Στην πραγματικότητα είναι αυτή που μυστικά την τροφοδοτεί.
Εμείς ήρθαμε εδώ …για να σταματήσουμε τους αποκεφαλισμούς,τον καννιβαλισμό και το σφαγείο….. για να σταματήσουμε την επέλαση των Τατάρων και των Μογγόλων στην περιοχή μας…ήρθαμε για να προστατεύσουμε το μετριοπαθές Ισλάμ και να προστατεύσουμε τους Χριστιανούς της Ανατολής. Ήρθαμε για να σταματήσουμε την τρομοκρατία….
Είμαστε όλοι χριστιανοί όταν επιτίθενται στο Xριστιανισμό…
Ενώ στρεφόμενος στον Βan ki Moon που του αφαίρεσε  το λόγο δήλωσε: Ήρθα εδώ μετά από 12 ώρες που βρισκόμουν μέσα σ΄ένα αεροπλάνο και έχω ακόμη ελάχιστα λεπτά για να ολοκληρώσω το λόγο μου.Εσείς μένετε Ν.Υόρκη εγώ μένω στη Συρία.
(SANA /Press TV)
http://www.pentapostagma.gr

Σχόλιο
Οι αιρετικοί "χριστιανοί" χαίρονται ενώ οι Ορθόδοξοι κοιμούνται ή κάνουν τα "καλά παιδιά" - ευτυχώς όχι όλοι. Υπάρχουν και αυτοί που προσεύχονται. Τεράστια η δύναμη τής προσευχής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: